Neler Yeni

Far cry 3 de karşılaştıgım sorun

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
Beyler dün bildiğiniz üzere farcry 3 ubısoft connect de ücretsiz oldu oyunu indirdim şuan oyuna gırerken benden aktıvasyon kodu ıstıyor bunun çözümü nedir

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Oyunu başlatılırken veya başlatmadan hemen önce sana bi kod vermiyor mu ?

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu başlatılırken veya başlatmadan hemen önce sana bi kod vermiyor mu ?
Hocam bildiğiniz gibi bu platformlarda ücretsiz oyun alınca kod veriyor ve siz etkinleştiriyorsunuz fakat fc3 ü alırken kütüphaneye ekledim başka bise Yapmadım suan kod istiyor

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hocam bildiğiniz gibi bu platformlarda ücretsiz oyun alınca kod veriyor ve siz etkinleştiriyorsunuz fakat fc3 ü alırken kütüphaneye ekledim başka bise Yapmadım suan kod istiyor
E postana falan da mı gelmemiş? Ya başlatırken ya da e postana göndermesi lazım da çünkü. Eğer hiçbir türlü kod gelmediyse desteğe yaz

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E postana falan da mı gelmemiş? Ya başlatırken ya da e postana göndermesi lazım da çünkü. Eğer hiçbir türlü kod gelmediyse desteğe yaz
Hocam ben ubisoft hesabımi açarken e postamin sonu 542 idi 54 yazmışım ve degisilmiyo acaba o e postaya gitmiş olabilirmi yeni hesap açsam aynı cihazda verirmi oyunu

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hocam ben ubisoft hesabımi açarken e postamin sonu 542 idi 54 yazmışım ve degisilmiyo acaba o e postaya gitmiş olabilirmi yeni hesap açsam aynı cihazda verirmi oyunu
e postama artık iletişimim yok de desteğe yaz veya bilmiyorum. Farklı hesap açıp oyunu tekrar ücretsiz alabiliyor olman lazım

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Bende watch dogs bedava olduğu zaman öyle olmuştu, ertesi gün tekrar deneyince aktivasyon kodu istemedi. Herhangi bir şey yapmadım.

Top Bottom