A ARJHEN 80+ Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 323 Dahası Reaksiyon skoru 111 İsim Şahin KARAKOŞ 11 Haziran 2021 #1 Oyunu epic gamesten aldım ama bilgisayara dosyaları gelmediği için ya da ben bulamadım içine türkçe yama dosyalarını atamıyorum nasıl yapabilirim ?
Oyunu epic gamesten aldım ama bilgisayara dosyaları gelmediği için ya da ben bulamadım içine türkçe yama dosyalarını atamıyorum nasıl yapabilirim ?
A Alitürker 80+ Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 107 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Ali Türker 17 Ağustos 2021 #2 ARJHEN yazmış: Oyunu epic gamesten aldım ama bilgisayara dosyaları gelmediği için ya da ben bulamadım içine türkçe yama dosyalarını atamıyorum nasıl yapabilirim ? Devamı için tıklayın... Far Cry 3 Türkçe yamayı bu linkten indirebilirsin, ayrı olarak da oyun çeviri ve turkce-yama.com sitesinden indirebilirsin buralar birçok oyunun Türkçe yamasını yapıyor.
ARJHEN yazmış: Oyunu epic gamesten aldım ama bilgisayara dosyaları gelmediği için ya da ben bulamadım içine türkçe yama dosyalarını atamıyorum nasıl yapabilirim ? Devamı için tıklayın... Far Cry 3 Türkçe yamayı bu linkten indirebilirsin, ayrı olarak da oyun çeviri ve turkce-yama.com sitesinden indirebilirsin buralar birçok oyunun Türkçe yamasını yapıyor.