Neler Yeni

FARE TAKILIYIOR MİNİK ATLAMALAR VAR

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
MERHABALAR, bu konuyu önecedende açmıştım fare imlecim anlık olarak takılıyor minik minik atlıyor nedense usb portunu değiştirdim, fareyi değiştirdim, mouspad değiştim olmadı baya bişeyler denedim ama nedense sorunu çözemedim gaming.gen.trye gönderdim kasada sorun yok denildi inecelettirdim bişe çıkmadı zaten başka bir sorun yok neyden kaynaklı olabilir bu sorun ? bilen varmı ya?

sizlerden yorumlarını beklyorum kasanın yanında modem var bu alakalı mıdır?

sistemim imzamda detaylı mevcut:
rtx4070
32gb ram
amd r5 7600
samsung 980pro 1TB

catsped

80+
Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar güç kaybını önlemek için bazı uygulamaların çalışmasını duraklatabiliyordu Denetim Masası'na girip fare ayarlarını kurcala varsa böyle bir şey bu yüzden olabilir

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Tuğra Yıldız
mouse ve mousepadin nedir?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
aygıt yöneticisi - evrensel seri veri yolu denetleyici - USB kök hub sağ tıkla özelliklere gir - güç yönetimi - güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın tiki kaldırmayı dene

catsped

80+
aygıt yöneticisi - evrensel seri veri yolu denetleyici - USB kök hub sağ tıkla özelliklere gir - güç yönetimi - güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın tiki kaldırmayı dene
hah tam olarak bu ayardan bahsediyordum

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hah tam olarak bu ayardan bahsediyordum
deneyeceğim hocam hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

mouse ve mousepadin nedir?
porge xxl hybit
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar güç kaybını önlemek için bazı uygulamaların çalışmasını duraklatabiliyordu Denetim Masası'na girip fare ayarlarını kurcala varsa böyle bir şey bu yüzden olabilir
ya mesela insatadayım alt tab atıyom masaüstünde oluyor yada ilk açıkışta nedense dediğin olabilşir

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
olmadı knkm yaa

Mithril

80+ Silver
kullandığın ortamda çok fazla 2.4 ghz ağını kullanan cihaz varsa çakışma yapıyordur hocam. dongle bilgisayarın arkasında ise önüne al. önünde ise arakasına al yada usb hub ın vesaire bir şey varsa klavyenin yakınında tut.

Wicax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
kullandığın ortamda çok fazla 2.4 ghz ağını kullanan cihaz varsa çakışma yapıyordur hocam. dongle bilgisayarın arkasında ise önüne al. önünde ise arakasına al yada usb hub ın vesaire bir şey varsa klavyenin yakınında tut.
Valla olabilir ya modem var ama yeni bir teknoloji değilmi 2.4 GHz neden böyle oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,070,807
Üyeler
170,061
Son üye
flanka31