Neler Yeni

Farelerde oyun oynarken hızlı kaydırınca okumama , saçmalama sorunu

Brian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert Çakıreli
Merhaba arkadaşlar, FPS oyunu oynayanlar bilir düşük hassasiyette oynarken ani refleks gösterince, bazı fareler saçmalıyor ya hareket etmiyor yada yanlış yöne gidiyor. Bu sorunun farenin biraz dandik olmasından kaynaklı olduğunu zaten biliyorum ama kafama bir soru takıldı. Benim kullandığım fare 1600 dpi kadar çıkabiliyor ama 800 kullanıyorum, Kaliteli yüksek fiyatlı farelerde 16000 dpi kadar destekleyen fareler var. (Gene 800 dpi ile kullanılsa) Acaba bu dpi desteği yükseldikçe bu saçmalama sorunu azalıyor mu yoksa dpi ile hiç bir alakası yok mu bu sorunun? Birde güzel bir fps oyunlarında saçmala yapmayacak bir fare önerebilir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Hüseyin
Merhaba arkadaşlar, FPS oyunu oynayanlar bilir düşük hassasiyette oynarken ani refleks gösterince, bazı fareler saçmalıyor ya hareket etmiyor yada yanlış yöne gidiyor. Bu sorunun farenin biraz dandik olmasından kaynaklı olduğunu zaten biliyorum ama kafama bir soru takıldı. Benim kullandığım fare 1600 dpi kadar çıkabiliyor ama 800 kullanıyorum, Kaliteli yüksek fiyatlı farelerde 16000 dpi kadar destekleyen fareler var. (Gene 800 dpi ile kullanılsa) Acaba bu dpi desteği yükseldikçe bu saçmalama sorunu azalıyor mu yoksa dpi ile hiç bir alakası yok mu bu sorunun? Birde güzel bir fps oyunlarında saçmala yapmayacak bir fare önerebilir misiniz??
bende sıkıldım cidden sgm x7 pro var ani refleks gösterip döndürünce yerinde kalıyor.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse önerdiler öğlenleyin onu sipariş ettim. Geldiğinde deneyimimi sana aktarırım sadece hatırlatman yeterli :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kalitesiz sensörlerden kaynaklı böyle fazladan kaydırınca belirli yere kadar dönüp daha istediğiniz gibi dönmüyorsa kalitesiz sensördendir. Eski mouse'm DLM-355'idi çöpdü. SS Rival 310 aldım hızlı hızlı döndürünce duraksamıyor.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Razer Viper Mini RGB Gaming Mouse önerdiler öğlenleyin onu sipariş ettim. Geldiğinde deneyimimi sana aktarırım sadece hatırlatman yeterli :)
UPS kargoyla yolluyorlar. İnşallah yarına gelir diyorum ama hiç umudum yok çünkü bu kargo firması çok yavaş çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,828
Üyeler
164,734
Son üye
bkgs
Top Bottom