letgodaki kargo olayı 15 tlydi galibaFareye alıcı çıktı verdi parayı en ucuz hangi kargo şirketi ile gönderirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
trabzona gidecek
PTTFareye alıcı çıktı verdi parayı en ucuz hangi kargo şirketi ile gönderirim?
trabzona gidecek
fareyi sattım adam parayı verdi ibana illa da böyle istiyormuş fare elimden çıksın da ne olacaksa olsun diye düşünüyorum benParayı geri yatır sahibinden de param güvende ile sat kargo parası ödeme.
Büyük ihtimal 30TL civarı kargo parası tutacak geçen wireles kulaklık yolladım kendi kutusunda. Ufak bir kutuydu ve 33 tl tutu fare bir tık daha büyüktür kutusu oda 35 civarı tutar.fareyi sattım adam parayı verdi ibana illa da böyle istiyormuş fare elimden çıksın da ne olacaksa olsun diye düşünüyorum ben
en yakın mng var oraya gideceğim inş 15 lira üstü istemezler
istanbuldan trabzon kaç km
kutu yok sadece fareyi yollucamBüyük ihtimal 30TL civarı kargo parası tutacak geçen wireles kulaklık yolladım kendi kutusunda. Ufak bir kutuydu ve 33 TL tutu fare bir tık daha büyüktür kutusu oda 35 civarı tutar.
Yollar tabi niye yollamasın. Şubeden teslim alınma falan dersen daha ucuz tutabilir. Misal şöyle de bir şey yapabilirsiniz.kutu yok sadece fareyi yollucam
her ptt şubesi kargo yolluyor mu?
öyle yapsam sorun olur muYollar tabi niye yollamasın. Şubeden teslim alınma falan dersen daha ucuz tutabilir. Misal şöyle de bir şey yapabilirsiniz.
Sahibindene param güvende ilanı açarsınız parayı ödersiniz sonra alıcı kısmına fareyi alan adamın adresini girersiniz bedava anlaşmalı kodla adama gönermiş olursunuz.