Papara kartım ile almış olduğum oyunu iade etmek istiyorum. Hesap aynı fakat kartımı bir çok kez kaybettiğim için değişikliğe uğradı. Aynı hesapta farklı karttan aldığım oyunu şimdiki kartıma iade geçer mi? yardım eder misiniz?
iade karta değil hesaba yapılır sorun olmazPapara kartım ile almış olduğum oyunu iade etmek istiyorum. Hesap aynı fakat kartımı bir çok kez kaybettiğim için değişikliğe uğradı. Aynı hesapta farklı karttan aldığım oyunu şimdiki kartıma iade geçer mi? yardım eder misiniz?
Teşekkürler yardımın için sağol iade oluşturdum ve bir sorum daha olacaktı ekim ayında aldım oyunu gene de iade olur mu sizce? 1 saat oynadım oyunuiade karta değil hesaba yapılır sorun olmaz
14 gün diye biliyorum ama dene yine de ama zor çok geçmişTeşekkürler yardımın için sağol iade oluşturdum ve bir sorum daha olacaktı ekim ayında aldım oyunu gene de iade olur mu sizce? 1 saat oynadım oyunu
Galiba 2 hafta geçerse iade olmuyorduTeşekkürler yardımın için sağol iade oluşturdum ve bir sorum daha olacaktı ekim ayında aldım oyunu gene de iade olur mu sizce? 1 saat oynadım oyunu
evet 14 günü geçince iade edilmiyormuş.Galiba 2 hafta geçerse iade olmuyordu