Çözüldü✓ FAST GAMER SAHİBİNDEN SAYFASINDAN KESİNLİKLE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

dithyramb

80+
Reaksiyon skoru
20
Dolandırıcı satıcı ismini tekrardan değiştirmiş lütfen dikkat edin 2.el parça arayan arkadaşınız varsa uyarın neredeyse aradığınız her üründe bu adam karşınıza çıkıyor lütfen dikkatli olun tamamen dolandırıcıdır

Kanka sen konu açmıştın daha önce bende desteklemiş sana yorum atmıştım ama konu silinmiş sen mi sildin donanım arşivi mi?

İstanbuldan alışveriş yapmam ztn %90 ş*refsiz

Bu FASTGAMER satıcısı sahibinden sayfasında sürekli firma ismi ve telefon numarası değiştirerek 2.el ürünleri jelatinleyip sıfır diye ayıplı ürünleri sorunsuz diyerek satmaya çalışan ve yıllardır da bu şekilde ticaretini yürüten dolandırıcı esnafın tekidir daha önceki isimleri AERO BİLGİSAYAR GAMERCENTER GAMERWORLD VENTUSBİLGİSAYAR ANDROMEDA VS VS aklıma gelmeyen birsürü farklı isimlerini gördüm 6-7 ayda bir tadilattayız cenaze var şehirdışındayım gibi yalanlar söylerek ürünleri sayfadan kaldırıp firma ismini değiştirip insanları dolandırmaya devam ediyor . Sıfır dediği ürünlerin hepsi 2.el fatura vermez veya oyalar sahte fatura da yaptırdığını düşünüyorum. EK BİLGİ OLARAK HEPSİBURADA SATIŞ YAPIYOR İSMİ TRGAMİNG YORUMLARINDA ZATEN 2.el olduğuna dair birsürü şikayet var dikkat edin

Kanka sen konu açmıştın daha önce bende desteklemiş sana yorum atmıştım ama konu silinmiş sen mi sildin donanım arşivi mi?
Silinmemiş gözüküyor bende. donanım arşivi o bu tarz konularda baskı yapmıyor diğer forumlardaki gibi.

Merhabalar, bende sarı sitede ürünlerini gördüm 5070 be 9800x3D gibi ürünler de var ikinci el cihazları jelatinleyip yeniden satıyor demişsiniz bu iki ürün de yeni değil mi kararsız kaldım sizin yorumlarınız ile yada direkt mağazaya gidip kontrol mu edeyim.

Merhabalar, bende sarı sitede ürünlerini gördüm 5070 be 9800x3D gibi ürünler de var ikinci el cihazları jelatinleyip yeniden satıyor demişsiniz bu iki ürün de yeni değil mi kararsız kaldım sizin yorumlarınız ile yada direkt mağazaya gidip kontrol mu edeyim.
Kendin kaşındığını düşünüyorum hocam az çok araştırsan ilana girmemen gerektiğini anlarsın

Kendin kaşındığını düşünüyorum hocam az çok araştırsan ilana girmemen gerektiğini anlarsın
Diğer konu forumda duruyor mu tek burada gördüm böyle olduğunu

kesinlikle uzak durun. kendisi asla ama asla dürüst birisi değil. hemen hemen tüm ürünlerinde bi dümen dönüyor. aklı olan uzak durur.

sahibinden nasıl izin veriyor, yok mu şikayet etme bölümü

Geri