Neler Yeni

Fatih tableti nasıl sıfırlarım

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
5 6 sene önce verilen General Mobile tablet var fakat 2 sene önce ( son ) güncelleme ile wi-fi sürekli açık fakat ağları görmüyor, bluetooth açtıktan 2 saniye sonra otomatik kapanıyor. Bunu nasıl normal tablet haline dönüştürebilirim? Bir kaç videoya baktım yorumlarda çoğu kişi olmadı, işe yaramadı vs demiş. Usb hata ayıklama ile nasıl yaparım veya işe yarayan video vs var mı? ( tabletin şifresini biliyorum ve açılıyor ama internet bağlantısı yok.)

rtx 3090

80+ Silver
5 6 sene önce verilen General Mobile tablet var fakat 2 sene önce ( son ) güncelleme ile wi-fi sürekli açık fakat ağları görmüyor, bluetooth açtıktan 2 saniye sonra otomatik kapanıyor. Bunu nasıl normal tablet haline dönüştürebilirim? Bir kaç videoya baktım yorumlarda çoğu kişi olmadı, işe yaramadı vs demiş. Usb hata ayıklama ile nasıl yaparım veya işe yarayan video vs var mı? ( tabletin şifresini biliyorum ve açılıyor ama internet bağlantısı yok.)
root ve rom atabilirsin

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
fabrika ayarlarına - sıfırlama işlemini yapınca düzeliyor diye biliyorum , basit zaten dene bir bakalım .

Trool

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fabrika ayarlarına - sıfırlama işlemini yapınca düzeliyor diye biliyorum , basit zaten dene bir bakalım .
içinde fotoğraflarım var silinmesini istemiyorum biliyorum bu yöntemi

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
içinde fotoğraflarım var silinmesini istemiyorum biliyorum bu yöntemi
Hocam hertürlü format atınca fotoğraflar silinecek WhatsApp dan başka bir cihazınızı atın fotolarınızı sonra ise format attıktan sonra tekrar kendi tabletini atın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom