Neler Yeni

Faturalı ve faturasız hat

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
Faturalı ve faturasız hat nedir anlatır mısınız ve hangisini almak daha mantıklı?

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Donald
reis ne hatmış be 50 tane konu açtın.

• Faturalı hatlar ile faturasız hat arasındaki en önemli fark, ödeme zamanlaması. Faturalı hat tercih ederek, kullanım sonrası ödeme yapabilirsiniz. Faturasız hat tercih ederek, önce ödeme yapar sonra kullanım sağlarsınız.
  • Bir diğer faturalı hat faturasız hat farkı ise taahhüt süresi. Faturalı hat aboneliğinde kullanıcıların, belli bir süre boyunca aboneliklerini sürdüreceklerini taahhüt etmeleri haline indirim uygulanır. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanılabilir. Faturasız hatlarda taahhütte bulunmak söz konusu olmuyor.
  • Faturalı hatlarda genellikle tercih edilen taahhütte bulunma, beraberinde cayma bedelini getiriyor. Taahhüt süresinden önce aboneliğinizi sonlandırmak isterseniz, cayma bedeli ödemeniz gerekir. Faturasız hat kullanımında ise taahhüt olmadığı için herhangi bir cayma bedeli de yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Araştırmacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faturasız denilen paket falan oluyor dimi yani aylık para yükleyerek belli miktar internet SMS dk aldığımız. Ben karıştırmışım. Çok konu açmama gelirsek benim için önemli bir konu

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Faturasız denilen paket falan oluyor dimi yani aylık para yükleyerek belli miktar internet SMS dk aldığımız. Ben karıştırmışım. Çok konu açmama gelirsek benim için önemli bir konu
Yani alt üstü telefonla birilerini arayıp mobil internete erişmeni sağlayan bir şey. Bu kadar takmana gerek yok. Foruma girdiğine göre internete erişiminde bir sorun yoktur zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,636
Üyeler
159,648
Son üye
barisaksakall
Top Bottom