serhatzorlu45
80+
Dahası
136 saat çalışmasına rağmen biraz fazla veri okumamış mı?
40 Tb TBW ömrü var ssd’nin
Cidden öyle mi?az bile okumuş yazmış.
TBW'ye ulaşsa bile tak diye ölecek hali yok. Çalışmaya devam edecek.136 saat çalışmasına rağmen biraz fazla veri okumamış mı?
Benchmark testlerinin sistem parçalarına ne gibi bir zararı olabilir ki ? bir şey olmamıştır.Cidden öyle mi?
Çok benchmark testi yaptım bir de. Zararı olmuş mudur?
O sırada arkada başka bir işlem yapıyordur. Kullan gitsin.Benim anlamadığım şu. Bir hafta önce test sonuçları böyle çıkıyordu. Bugün yaptım. Okuma aynı sayılır ama yazma konusunda ilk testte 100 civarı çıktı ikinci testte 250 lere çıktı sonra bir başka testte 400’e çıktı falan bu program ile mi alakası var neden bu kadar kararsız? Moralim bozuldu durduk yere. Daha farklı bir program ile denesem? Başja hangi programlar var crystaldiskmark dışında. Sağlık konusunda hem hdtune pro dan hemde crystal disk info dan kontrol ettim. İyi gözüküyor statuslerin hepsi ok. Ama neden bu kadar kararsız?
Teşekkür ederim. Bir de başka birine sorup tamamen doğrulayayım.O sırada arkada başka bir işlem yapıyordur. Kullan gitsin.
@kandes22 bi bakabilir misin?Benim anlamadığım şu. Bir hafta önce test sonuçları böyle çıkıyordu. Bugün yaptım. Okuma aynı sayılır ama yazma konusunda ilk testte 100 civarı çıktı ikinci testte 250 lere çıktı sonra bir başka testte 400’e çıktı falan bu program ile mi alakası var neden bu kadar kararsız? Moralim bozuldu durduk yere. Daha farklı bir program ile denesem? Başja hangi programlar var crystaldiskmark dışında. Sağlık konusunda hem hdtune pro dan hemde crystal disk info dan kontrol ettim. İyi gözüküyor statuslerin hepsi ok. Ama neden bu kadar kararsız?