Neler Yeni

Fazla veri okuma ve yazma

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Zorlu
136 saat çalışmasına rağmen biraz fazla veri okumamış mı?
40 Tb TBW ömrü var ssd’nin

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
az bile okumuş yazmış.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
136 saat çalışmasına rağmen biraz fazla veri okumamış mı?
40 Tb TBW ömrü var ssd’nin
TBW'ye ulaşsa bile tak diye ölecek hali yok. Çalışmaya devam edecek.
500 GB da hiç bir şey daha.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Daha çok az o gb'ler ne ki 40TB 'a yolun çok ve 40tb'dan fazla da yazar en kötü hızları düşer merak etme tabii kronik sorunlu değilse

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim anlamadığım şu. Bir hafta önce test sonuçları böyle çıkıyordu. Bugün yaptım. Okuma aynı sayılır ama yazma konusunda ilk testte 100 civarı çıktı ikinci testte 250 lere çıktı sonra bir başka testte 400’e çıktı falan bu program ile mi alakası var neden bu kadar kararsız? Moralim bozuldu durduk yere. Daha farklı bir program ile denesem? Başja hangi programlar var crystaldiskmark dışında. Sağlık konusunda hem hdtune pro dan hemde crystal disk info dan kontrol ettim. İyi gözüküyor statuslerin hepsi ok. Ama neden bu kadar kararsız?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Benim anlamadığım şu. Bir hafta önce test sonuçları böyle çıkıyordu. Bugün yaptım. Okuma aynı sayılır ama yazma konusunda ilk testte 100 civarı çıktı ikinci testte 250 lere çıktı sonra bir başka testte 400’e çıktı falan bu program ile mi alakası var neden bu kadar kararsız? Moralim bozuldu durduk yere. Daha farklı bir program ile denesem? Başja hangi programlar var crystaldiskmark dışında. Sağlık konusunda hem hdtune pro dan hemde crystal disk info dan kontrol ettim. İyi gözüküyor statuslerin hepsi ok. Ama neden bu kadar kararsız?
O sırada arkada başka bir işlem yapıyordur. Kullan gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O sırada arkada başka bir işlem yapıyordur. Kullan gitsin.
Teşekkür ederim. Bir de başka birine sorup tamamen doğrulayayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@kandes22 bi bakabilir misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,283
Üyeler
161,025
Son üye
xRİO
Top Bottom