Neler Yeni

FC 25 vs Uncharted TLOU 2 DAYS GONE

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
1k para var sizde hangisini almak daha mantikli bana Uncharted TLOU 2 DAYS GONE almak daha mantikli gibi geldi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,375
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Saçma bi karşılaştırma yani futbol seven adam diğerkilere bakmaz fc 25 alır bir sene oynar. Diğer oyunlar hikayeli oyunlar hikayeli sevenler diğer üçünü alır toplam 100 saat sürer biter. Kişiye göre değişir.

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Kerem Mungan
1k para var sizde hangisini almak daha mantikli bana Uncharted TLOU 2 DAYS GONE almak daha mantikli gibi geldi
Hocam tamamen sizin ne sevdiğinize bağlı. Eğer fifa hayranıysanız fifa almak daha mantıklı olur. Ama fifa hayranı olsaydınız şu ana kadar alırdınız diye düşünüyorum. Ben olsaydım fifa yerine 2. seçeneğe bakarım.

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sxowz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçma bi karşılaştırma yani futbol seven adam diğerkilere bakmaz fc 25 alır bir sene oynar. Diğer oyunlar hikayeli oyunlar hikayeli sevenler diğer üçünü alır toplam 100 saat sürer biter. Kişiye göre değişir.
knk oyun karsilastirmasi degil 4 unude severim en son fifa 22 oynamistim
sence hangisini almak daha mantikli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tamamen sizin ne sevdiğinize bağlı. Eğer fifa hayranıysanız fifa almak daha mantıklı olur. Ama fifa hayranı olsaydınız şu ana kadar alırdınız diye düşünüyorum. Ben olsaydım fifa yerine 2. seçeneğe bakarım.
bende oyle dusunuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

butun oyunlari 100 saate yakin bitiririm ama fifada 200 saate yakin oynarim neyse ya hepsini alayim alabilirsem saolun birde steam indirimlerine baakrim butuk ihtimalle epicden daha fazla olur fiyatlar ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,583
Üyeler
162,837
Son üye
tulpar59
Top Bottom