Neler Yeni

Öneri Fc24 Alayım mı değer mi?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Konu açmıştım önceden birkaç oyun arasına bunuda dahil etmiştim kuzenle beraber alacaktık sonra bannerlord daha mantıklı geldi onu aldık. Bende şuan fifa 22 var ve ilk başlarda birkaç ay oynayıp salmıştım. 24 almaya gerek var mı? Onun yerine f1 2023 ve başka oyun bakıcam. Online oynamıyorum zaten fifada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı
Konu açmıştım önceden birkaç oyun arasına bunuda dahil etmiştim kuzenle beraber alacaktık sonra bannerlord daha mantıklı geldi onu aldık. Bende şuan fifa 22 var ve ilk başlarda birkaç ay oynayıp salmıştım. 24 almaya gerek var mı? Onun yerine f1 2023 ve başka oyun bakıcam. Online oynamıyorum zaten fifada.
Hocam 22'den sonra gelen taktik ve antrenör gibi özellikler oyunu çok lezzetli hale getirmiş kariyer modunda. Eğer sıfırdan takım yapmak falan çok sarıyorsa eğer mantıklı. Bir de alt ligler için mod kurup 2. - 3. ligden takım çıkarırsın ohh mis :).

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Online oynamıyorsan almana gerek yok. F1 2023 kaliteli direksiyon setin yoksa çabuk sıkıyor. Başka oyunlara bakman daha iyi olur.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Bannerlord ve fifa 23 için gamepass almanız yeterli olurdu. Fc24 çok da güzel sayılmaz

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 22'den sonra gelen taktik ve antrenör gibi özellikler oyunu çok lezzetli hale getirmiş kariyer modunda. Eğer sıfırdan takım yapmak falan çok sarıyorsa eğer mantıklı. Bir de alt ligler için mod kurup 2. - 3. ligden takım çıkarırsın ohh mis :).
Ya öyle girip 2-3 maç atıp çıkarım genelde direk hazır takımlarla diğer türlü bi ilgim yok futbol oyunlarına acıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Online oynamıyorsan almana gerek yok. F1 2023 kaliteli direksiyon setin yoksa çabuk sıkıyor. Başka oyunlara bakman daha iyi olur.
F1 için direksiyon setim yok şuanlık ama kütüphanemde bulunsun biraz oynarım klavye ile gameped okuyorsa onunla da oynarım yaza doğru direksiyon seti alma planlarımda var en azından oyun hazır bulunsun

Bannerlord ve fifa 23 için gamepass almanız yeterli olurdu. Fc24 çok da güzel sayılmaz
Game pass sevmiyorum oyunu aldım mı kütüphanemde görmek istiyorum açıkcası.Bannerlord aldım geçen bugünde fifa ve f1 alıcaktım ama fifadan biraz vazgeçtim 22'yi bile oynamadığım için silmiştim hatta🙂

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
Güncel kadro bir iki yenilik makyajlama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ibrahim taşdemir
Vallahi dostum sürekli oynarım dersen değer. çünkü bayağı uyguna geliyor. bende 23 vardı yine gaza gelip 24'ü de aldım ama sonra dedim ki fazla oynamıyorum topu topu oynayacağım da 1 yıl oynamadıktan sonra da neden alayım dedim. tekrar geri iade yaptım. ama oynayan için bu fiyata kesinlikle alınır

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Vallahi dostum sürekli oynarım dersen değer. çünkü bayağı uyguna geliyor. bende 23 vardı yine gaza gelip 24'ü de aldım ama sonra dedim ki fazla oynamıyorum topu topu oynayacağım da 1 yıl oynamadıktan sonra da neden alayım dedim. tekrar geri iade yaptım. ama oynayan için bu fiyata kesinlikle alınır
Bende çok oynamam ilk birkaç hafta oynarım sonra bidaha girmem bile belki ama sadece cezbedici gelmişti. Şuan onun yerine başka oyunda düşünemiyorum var mı aklınızda bi oyun?

Spiderman miles moreles düşündüm ama remastered olanı 10 tl ye hesap olarak almıştım😂 Bunu da öyle yapabilirim

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
F1 aldım sadece başka bişey almadım.

ooyunncuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taner
Gamepass pc üyeliği al 1 aylığına içinde 10 saat fc24 oynama şansı veriyo hem fc23 ve F1 de var ücretsiz olarak boşuna okadar paralar vermeyin bence

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alkan Köroğlu
ben de var fc 24 online oynamadiüığın sürece oyun boş geliyo zaten yenilik desen yok pcde bir sürü optimizasyon sıkıntısı vs. f1 için gidip game pass alabilirsin

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Gamepass pc üyeliği al 1 aylığına içinde 10 saat fc24 oynama şansı veriyo hem fc23 ve F1 de var ücretsiz olarak boşuna okadar paralar vermeyin bence
Yukarıda yazdım.Sonuçta 3-4 aylık gamepass üyeliği oyunun fiyatına denk geliyor ortalama.Ve sürekli almak yerine gider oyunu kütüphaneme alırım.Hem devamlı bende hem kütüphanem çeşitlenir.

ben de var fc 24 online oynamadiüığın sürece oyun boş geliyo zaten yenilik desen yok pcde bir sürü optimizasyon sıkıntısı vs. f1 için gidip game pass alabilirsin
Aldım f1 epic games'den fifa almadım artık vazgeçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,615
Üyeler
166,788
Son üye
Las_vegas