Neler Yeni

FCBGA1023 sockete intel core i3 3110m işlemci uyarmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
Merhabalar Herkese Hayırlı Ramazanlar. Ben laptopumun işlemcisi değiştirme kararı aldım ve alacağım işlemciyi buldum fakat socketi uyumlu mu? değilmi bilemedim bir sitede uyumlu diyor başka sitede uymaz diyor bende size danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler hayırlı Ramazanlar....

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Merhabalar Herkese Hayırlı Ramazanlar. Ben laptopumun işlemcisi değiştirme kararı aldım ve alacağım işlemciyi buldum fakat socketi uyumlu mu? değilmi bilemedim bir sitede uyumlu diyor başka sitede uymaz diyor bende size danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler hayırlı Ramazanlar....
laptop işlemcilerinin bazıları sadece reballing ile değişebiliyor ve işlemciyperformans sorunları için değiştirmeyi düşünüyorsanız büyük ihtimalle performans artışı sağlamayacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop işlemcilerinin bazıları sadece reballing ile değişebiliyor ve işlemciyperformans sorunları için değiştirmeyi düşünüyorsanız büyük ihtimalle performans artışı sağlamayacaktır
işlemci belirttiğim gibi anakarta entegre değilse işlemciyi değiştirme imkanınız var

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür Ederim reballingin ne olduğunu bilmiyorum lusura bakmayın bilgim yok ama 5 yıllık laptop var bende işlemciyi değiştirirsem performans kaybımı yaşıyacam tam olarak anlamadım baya yavaşladı ve çok ısınmaya başladı

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

işlemci belirttiğim gibi anakarta entegre değilse işlemciyi değiştirme imkanınız var
bahsettiğim gibi bga işlemciler sadece reballing işlemi ile değiştirilebiliyor

Teşekkür Ederim reballingin ne olduğunu bilmiyorum lusura bakmayın bilgim yok ama 5 yıllık laptop var bende işlemciyi değiştirirsem performans kaybımı yaşıyacam tam olarak anlamadım baya yavaşladı ve çok ısınmaya başladı
sisteme ssd almanız windows açılışı uygulama açılışı gibi konulardaki yavaşlıkları çözebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
Aboooo ben bunu yapamam çok zormuş bu bilgi için teşekkür ederim

Benim sisteme uyumlu olurmu acaba ssd

birde benim bütçe biraz sıkıntılı yarın ben laptopumun içini açıp bakayım reballing değil ise hemen alayım

Source

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
GÖKHAN ÖNSOY
Acaba işlemcinin adını yanlış mı yazdınız? resimde görülen İ3 ler uyumlu o anakarta İ3-3120ME sizin işlemci olmasın?
Ekran Alıntısı.JPG

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Aboooo ben bunu yapamam çok zormuş bu bilgi için teşekkür ederim

Benim sisteme uyumlu olurmu acaba SSD

birde benim bütçe biraz sıkıntılı yarın ben laptopumun içini açıp bakayım reballing değil ise hemen alayım
ssd ler sata girişine sahip bütün cihazlarla çalışabilir sata girişi 2005 ve 2006 dan sonra çıkan bütün cihazlarda kullanılan bir giriştir %99 ihtimalle sata girişine sahip bir laptopunuz var

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
Varsada zaten bütçe sıkınılı olacağından SSD alamayacağımdan yapacak birşeyim kalmayacak yarın laptpumun içini bir açayım reballing değilse almaya çalışacam reballingse artık Allah Kerim

İşlemci adı yanlış değil Buyrun bakın

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Varsada zaten bütçe sıkınılı olacağından SSD alamayacağımdan yapacak birşeyim kalmayacak yarın laptpumun içini bir açayım reballing değilse almaya çalışacam reballingse artık Allah Kerim

İşlemci adı yanlış değil Buyrun bakın
BGA soket anakarta entegredir. Reballing dışında seçeneğiniz yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için bga socket bu videoda reballing olarak değil

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,286
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için bga socket bu videoda reballing olarak değil
Bu yaptığı işlemi işlemciye değil mobil ekran kartına yapıyor. Orda işlemci yuvası LGA veya başka tip soket. Beyaz olan işlemci soketi boş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eray Özkeskin
Kusura bakmayın akşam akşam hepinizi rahatsız ettim cahilliğimi bağışlayın hakkınızı helal edin hepinize Hayırlı Ramazanlar dilerim İyi Geceler .....

Top Bottom