Neler Yeni

Fenerbahçe-Galatasaray Skor Tahminleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Rüyamda gördüm 5-1 fenerbahçe, osayi ve mesut farkıyla😎 onyekuru da kimmiş, pilavın yanında kuru😎. Alayınıza fenerbahçe 💛💙💛💙
Bak 5-1 olsun forumda Steam key çekilişi yapacağım. 5-1 olmazsa sen ne yapacaksın?

Bu arada bilgilendirme: Onyekuru kadıköy turu attırmayı seven, namı değer kuş terbiyecisidir.

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin

Mauro İcardi

80+ Bronze
Biz Gerçekleri Aydınlatan Bir Takımız. Gölgemizde Kalamayacak Kadar Küçük Ve Şikesavar Bir klupsünüz :)
Küçük :D?
Screenshot_20210130-123323-1.jpg

Bu takım küçükse Fenerbahçe ne?
Screenshot_20210130-123248-1.jpg

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin
Bak 5-1 olsun forumda Steam key çekilişi yapacağım. 5-1 olmazsa sen ne yapacaksın?

Bu arada bilgilendirme: Onyekuru kadıköy turu attırmayı seven, namı değer kuş terbiyecisidir.
:) 5-1

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
yok mu JASFSAHFASHFSJHFASJFHJSSF abi cidden çok ne biliyim yani bilmiyorsunuz azcık araştırın basketbol takımıyla neler yaptığımızı küme düştünüz basketbolda nerdeyse tarihinizi azcık araştırın küme düşmeyin diye jest yaptığımız zamanlar hakan şükrü zamanları
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU ÜLKEYE ŞİKEYİ GETİREN GALATASARAYDIR
Dostum tek amacın kavga çıkarmak. Holigansın zaten bu çok belli. Bunları yazarken eminim elin ayağın da titriyordur sinirden :D
Yok efendim önünüzü kesmişler yok efendim şikeyi Galatasaray getirmişmiş. Avrupadan kupayı getirebilen tek takıma Fetöcü dediniz ondan önceki 4 sene bağırta bağırta şampiyon olmasını görmezden geldiniz. Sadece sizin önünüz mü kesiliyor sanıyorsunuz?
İki sezon önce küme düşme mücadelesi verenler KONUNUN FUTBOL olduğu yerde hemen basketbola yöneliyorlar :)
O sezon hakem olmasa küme potasından yukarı çıkamazdınız bunu herkes biliyor üstüne bir de biz hakemler tarafından savunulmuşuz gibi ağladınız o da komik :) 1 rize maçını konuştunuz o sezon ama 30 hafta saçma kırmızı kartlar ve penaltılar verilirken sustunuz, ligin 2. yarısı 17 maçın 17 sinde de yenilmemesine bakmadınız, Ligin en iyi futbolundan birini oynayan ve en az gol yiyen başakşehire 17 dakika da 4 gol atmamıza bakmadınız. Dün olan maçta da yine hakeme bağlamışsın da 6 gol attık 4 ü ofsayt olduğu için saymadılar? 6 golü ligin en iyi kontra furbolunu oynayan ve en iyi defansını yapan Gaziantep e karşı attık. Hemen hakem diyorsunuz.
HA 6-0 DEMİŞKEN. YAŞLARINIZIN KÜÇÜK OLDUĞU NE KADAR DA BELLİ. HEMEN KULAKTAN DOLMA BİLGİLER İLE SADECE 6-0 DİYORSUNUZ AMA O SEZON SİZE TAM 26 PUAN FARK ATTIĞIMIZI BİLMİYORSUNUZ :D
1611999348852.png

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uğraşma dostum. Ağlasınlar fenerbahçe kadar düzgün bir takım taraftarlarına saldırıyorlar. Hilebazlar.
Her derbide fenerin rakibi daha çok tutuluyor, fenerbahçe Türkiye in en büyük takımıdır. Ben fenerbahçe ve diğerleri derim! Vizyonu fenerbahçe'ye kaka atmak olan lig lig değildir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom