Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Mesut Özil 'i olmayan bana ifade bırakmasın.
Bak 5-1 olsun forumda Steam key çekilişi yapacağım. 5-1 olmazsa sen ne yapacaksın?Rüyamda gördüm 5-1 fenerbahçe, osayi ve mesut farkıyla onyekuru da kimmiş, pilavın yanında kuru. Alayınıza fenerbahçe
Hocam 6-0 İle Çok Övündük Bırakalım Bir Kenera Bende FenerbahçeliyimGerçekler gerçekler... Sadece 6-0 Gerçeğe bak be.
Rüyamda gördüm 5-1 fenerbahçe alıcak, osayi ve mesut farkıyla onyekuru da kimmiş, pilavın yanında kuru. Alayınıza fenerbahçe
Ve mesut Özil i olmayanlar bana cevap vermesin.Anca rüyanda görürsün kanka zaten
Küçük ?Biz Gerçekleri Aydınlatan Bir Takımız. Gölgemizde Kalamayacak Kadar Küçük Ve Şikesavar Bir klupsünüz
5-1Bak 5-1 olsun forumda Steam key çekilişi yapacağım. 5-1 olmazsa sen ne yapacaksın?
Bu arada bilgilendirme: Onyekuru kadıköy turu attırmayı seven, namı değer kuş terbiyecisidir.
Dostum tek amacın kavga çıkarmak. Holigansın zaten bu çok belli. Bunları yazarken eminim elin ayağın da titriyordur sinirdenyok mu JASFSAHFASHFSJHFASJFHJSSF abi cidden çok ne biliyim yani bilmiyorsunuz azcık araştırın basketbol takımıyla neler yaptığımızı küme düştünüz basketbolda nerdeyse tarihinizi azcık araştırın küme düşmeyin diye jest yaptığımız zamanlar hakan şükrü zamanları
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU ÜLKEYE ŞİKEYİ GETİREN GALATASARAYDIR
Siz çok mu düzgünsünüz acaba? Şuna bak. Konu açıldığından beri Galatasaraylılara sallıyorsun. Bir şey batıyor demek ki.Uğraşma dostum. Ağlasınlar fenerbahçe kadar düzgün bir takım taraftarlarına saldırıyorlar. Hilebazlar.
Ya arkadaş ne abarttınız. Tamam süper oyuncu başarılarıda çok ama maks 1 hafta konuştunuz yeter. 1 ay oldu nereye baksam mesut sarmıyor artık.Mesut Özil 'i olmayan bana ifade bırakmasın.
Adamların başkanları çıkıp ben şike yaptım diyor, adam hala laf atıyor bize. Yazık.İsteyen inansın isteyen inanmasın galatasaray şikelerin adamı. Ağlasınlar.
Şanssızlık olmuş aga. Büyük maçlarda futbol bilgisi 3 e katlanıyordu.Feghouli yetişemez, sakat.
Her derbide fenerin rakibi daha çok tutuluyor, fenerbahçe Türkiye in en büyük takımıdır. Ben fenerbahçe ve diğerleri derim! Vizyonu fenerbahçe'ye kaka atmak olan lig lig değildir.Uğraşma dostum. Ağlasınlar fenerbahçe kadar düzgün bir takım taraftarlarına saldırıyorlar. Hilebazlar.