Neler Yeni

Fenerbahçe ve Galatasaray geri dönüyor

Her iki takım da Türkiye ye geri dönerken TFF hala açıklama yapmamak için direniyor. Neyi bekliyorlar bu arap bedevilerinin haddini bildirmek için ? Türkiye de bu maçın oynanabileceği güzel stadlar var iken neden sudi arabistan ? Bu resmen arap yalakalığıdır.
Ekleme: Türkün Türkten başka dostu yoktur arkadaşlar aksini iddia eden TÜRK değildir.

Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sırf Araplara yalakalık için maçı oraya aldılar maçı ATV ye verdiler şimdi açıklama yapmıyorlar...
2 takımızı da kutluyorum direnişleri için...

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,359
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Her iki takım da Türkiye ye geri dönerken TFF hala açıklama yapmamak için direniyor. Neyi bekliyorlar bu arap bedevilerinin haddini bildirmek için ? Türkiye de bu maçın oynanabileceği güzel stadlar var iken neden sudi arabistan ? Bu resmen arap yalakalığıdır.
İki takımıda bu kararından dolayı tebrik ediyorum Arap yalakalığı yapmak için seçen tffyide burdan kınıyorum

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Burak B
Emanetinin 100.yılında sensiz maça çıkmadı evlatların 💛❤️💛💙:gs::fb: 🇹🇷
c0ba9c64ebda47bc4d3f9c49fe6cc3da.gif

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,564
İsim
Mehmet Aslan
Ekleme: Türkün Türkten başka dostu yoktur arkadaşlar aksini iddia eden TÜRK değildir.
maçı organize eden TFF yöneticileri görevden alınmalı.

Top Bottom