Neler Yeni

Fi̇tness Bacaklardaki̇ Problem

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
Arkadaşlar bacaklarım normal derecede.75 kilo falan squat giriyorum diğer hareketleride yapıyorum.ama bir türlü leg press dr yüksek kilolara çıkamıyorum.140 kiloya çıkabildim en fazla.nr yapmam lazım?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Arkadaşlar bacaklarım normal derecede.75 kilo falan squat giriyorum diğer hareketleride yapıyorum.ama bir türlü leg press dr yüksek kilolara çıkamıyorum.140 kiloya çıkabildim en fazla.nr yapmam lazım?
Spora ne kadar gittiğine ve kendi gücüne göre değisebilir , bende 75 kiloyum 200 leg pres çıkıyor.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spora ne kadar gittiğine ve kendi gücüne göre değisebilir , bende 75 kiloyum 200 leg pres çıkıyor.
Hayır 75 kilo değilim 66 kiloyum.fakat 75 kilo squat yapabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birisi baksın şuraya lütfen arkadaşlar bu durum iyice sinirimi bozmaya başladı.üst vücutta hayvan gibi basıyorum ama bacakta olmuyor anlayamadım gitti.arkadaş benim squat bar dahil 45 kiloyu zor kaldırıyor ben ama 75 le sete giriyorum.ama leg press e geldiğim zaman 140 kiloyu geçmedim.acaba kaldırdığım ağırlık normal de ben mi düşük diye algılıyorum?yada cidden bu kilolar düşük mü?

Arkadaşım bu arada leg press de 200 le sete giriyor.

up up

Son düzenleme:

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kanka üst vücudun güçlü o yüzden 75 kiloyu kaldırıyorsun, squat tüm vücutu kullanan bir bacak egzersizi deadlift de tüm vücudu kullanır mesela
Leg Press denilen hareket de sadece bacak kullanıyor, kendisinden nefret ederim çok ağır kilo olmadan bacağımı hissedemiyorum.

Bacakta daha ağır kilo kaldırmak için kesinlikle çok iyi ısınmalısın ısınmanın performansına negatif bir etkisi olmayacağını bu vücutla anlayabileceğini sanıyorum.
Bir 10 dakika bisiklet çevir 5 10 dakika 12 inch 5 hız yürü sonra leg extension ile 2 set hafif diyebileceğimiz kilolar da 50-60 tekrar çıkart,
Hem leg extension hem Squat hem de Press ağırlığın artacak

Kilolarına gelecek olursak 75 kilo ile sete girmek küçümsenecek bir şey değil gelişeceksin sabır.

Herkese bol şans

EDİT:
Leg Press kilonda çok kötü değil, çoğu insan 100 kilo çıkartamayabilir bir de öyle düşün :d

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka üst vücudun güçlü o yüzden 75 kiloyu kaldırıyorsun, squat tüm vücutu kullanan bir bacak egzersizi deadlift de tüm vücudu kullanır mesela
Leg Press denilen hareket de sadece bacak kullanıyor, kendisinden nefret ederim çok ağır kilo olmadan bacağımı hissedemiyorum.

Bacakta daha ağır kilo kaldırmak için kesinlikle çok iyi ısınmalısın ısınmanın performansına negatif bir etkisi olmayacağını bu vücutla anlayabileceğini sanıyorum.
Bir 10 dakika bisiklet çevir 5 10 dakika 12 inch 5 hız yürü sonra leg extension ile 2 set hafif diyebileceğimiz kilolar da 50-60 tekrar çıkart,
Hem leg extension hem Squat hem de Press ağırlığın artacak

Kilolarına gelecek olursak 75 kilo ile sete girmek küçümsenecek bir şey değil gelişeceksin sabır.

Herkese bol şans

EDİT:
Leg Press kilonda çok kötü değil, çoğu insan 100 kilo çıkartamayabilir bir de öyle düşün :d
hocam valla içime su serptiniz ya.sorun şuki yani üst vücudum baya baya gelişti fakat bacagım öyle kaldı.140 kilo yani kötü bir rakam degil öyle mi :)

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
hocam valla içime su serptiniz ya.sorun şuki yani üst vücudum baya baya gelişti fakat bacagım öyle kaldı.140 kilo yani kötü bir rakam degil öyle mi :)
Kanki squat tan sonra leg press giriyorsan normal ama leg press ile güne başlıyor isen arttırmayı dene en azından yarım press dene. 4 5 rep kafi

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Kötü değil iyi mi diye sorarsan gerçekten ilk leg pressim yüksek bir ağırlık olduğundan ve leg press de insanların kaç bastığını tam olarak bilmediğimden bilmiyorum

Ama kötü değil o kesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,106
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom