- Reaksiyon skoru
- 1,552
zaten o kişinin çocuk olmama ihtimali yok yazsın dursun bana zararı yok.Şaka yaptım ya biri sana Kablonet Taha demişti hala aklımda kaldı her gördüğümde aklıma geliyor gülüyprumy .ddddd
zaten o kişinin çocuk olmama ihtimali yok yazsın dursun bana zararı yok.Şaka yaptım ya biri sana Kablonet Taha demişti hala aklımda kaldı her gördüğümde aklıma geliyor gülüyprumy .ddddd
TP'de çok övmüşsün galiba herkes sana böyle diyormuş orada.zaten o kişinin çocuk olmama ihtimali yok yazsın dursun bana zararı yok.
yok yaw öyle değil altyapın varsa kablonete geç diyorum millet hız düşüyor falan sallıyor bende karşı çıkıyom illet gidip vdsl öneriyor fiber varken vdsl miTP'de çok övmüşsün galiba herkes sana böyle diyormuş orada.
Yani Kablonet varsa daha iyi olur tabii ama ben Kablonet'te akıllı paketleri sevmiyorum hız düşüyor bir de altyapı işlemleri biraz yavaş koskoca İstanbul'da bile çok az yer de var.yok yaw öyle değil altyapın varsa kablonete geç diyorum millet hız düşüyor falan sallıyor bende karşı çıkıyom illet gidip vdsl öneriyor fiber varken vdsl mi![]()
hız düşmeyen paketleride var.Yani Kablonet varsa daha iyi olur tabii ama ben Kablonet'te akıllı paketleri sevmiyorum hız düşüyor bir de altyapı işlemleri biraz yavaş koskoca İstanbul'da bile çok az yer de var.