Neler Yeni

Fiber ISS bilgisi alma

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
Merhaba gençler ve her zaman genç kalanlar. Haziranda yeni eve taşınıyoruz borç harç içinde. Bulunduğumuz yerde 2 adet FİBER var. Biri kablonet diğeri ise türkcell süperonline.
Tahhütsüz olursa çok daha kafi olur dedim ve Millenicom'un turkcell ile anlaşması varmış Kullanan varmı? Kullandıkları modem nasıl iyi mi?? Teknik destekteki arkadaşlar nekadar sürede bağlamaya geldi? Bütün yazılarınıza açığım ne yazarsanız yazın. Ayrıca Türknet Gigafiber için başvuru yaptım. Bulunduğum yerde hane sayısı fazla. Daha çok başvuru yaptırtacağım.

mrty1988

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Yoğun
Millenicom kullananan arkadaşlarım var çok memnunlar teknik destek konusunda çok ilgililermiş. Tabi ki iss'nin her lokasyona aynı hizmeti sunması çok zor değişkenlik gösterebilir.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom kullananan arkadaşlarım var çok memnunlar teknik destek konusunda çok ilgililermiş. Tabi ki iss'nin her lokasyona aynı hizmeti sunması çok zor değişkenlik gösterebilir.
Çok memnun ise geçelim bakalım :) teşekkür ederim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
millenicom superonline altyapısı üzerinden verdiği hizmette tahhüt istiyordu ve superonline ile arasında çok az fiyat farkı vardı en son, şuanki durumu pek bilmiyorum araştırabilirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
3 yıldır Netspeed kullanıyorum. Şuan 95 TL'ye 40 mbps download 8 mbps upload alıyorum. Hizmetlerinden aşırı memnunum. Fiber altyapı yeni geldi. 99 TL'ye fiber 100 mbps alıcam son faturamı da ödeyip. Her sağlayıcı her konumda aynı hizmeti veremez. İmkanın varsa komşularına bir sor ne kullanıyorlar diye. Bana 3 yıldır her zaman satın aldığım paketin üstünde hız verdiler mesela ama sana satın aldığı hızı veremeyebilirler.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
OZAN TANKUŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 yıldır Netspeed kullanıyorum. Şuan 95 TL'ye 40 mbps download 8 mbps upload alıyorum. Hizmetlerinden aşırı memnunum. Fiber altyapı yeni geldi. 99 TL'ye fiber 100 mbps alıcam son faturamı da ödeyip. Her sağlayıcı her konumda aynı hizmeti veremez. İmkanın varsa komşularına bir sor ne kullanıyorlar diye. Bana 3 yıldır her zaman satın aldığım paketin üstünde hız verdiler mesela ama sana satın aldığı hızı veremeyebilirler.
Bende şuan vdsl kullanıyorum. alt yapı max 65 destekliyor ama bene 77 mbps verebiliyorlardı. Ufak tefek kopmalar başlayınca 50 mbps'e düşürttürdüm. Bende şuan inanılmaz stabil kullanıyorum. VDSL alt yapı taşınacağım yerde olmadığı için mecbur bu fiber iss lere geçeceğim. Türktelekom alt yapı yok..

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Kablonetin hizmeti guzel. Tavsiyemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular