Neler Yeni

Fiber Kablo Dış Cepheden Çekilir mi?

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Evime Türknet fiber geldi ancak evin içinden kablo çekemiyoruz. Dış cepheden çeksek sorun olur mu?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Evime Türknet fiber geldi ancak evin içinden kablo çekemiyoruz. Dış cepheden çeksek sorun olur mu?
Fiber kablo çok hassas ilerde sorun yaşama ihtimaliniz daha yüksek ama mecbursa çekilebilir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bina içi çekilmiyor mu kablo

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bina içi çekilebiliyor ama kablonun hatta girebilmesi icin çatı katına dışardan çıkmalı
Tm yapabilirsiniz ama plastik spiral boru kullanın mutlaka borunun içinden geçirin kabloyu normalde özellikle fiber kablolar dış ortamdan getirilmez hassas oldukları için ama başka çare yoksa şu ürünü kullanın dış ortamda ben çektiğim hatlarda bunu kullanıyorum tavsiye ediyorum

Ekler

• Screenshot_2023-12-30-22-35-33-819_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-12-30-22-35-33-819_com.android.chrome.jpg
    780 KB · Hit: 46

Hanaz

80+ Gold
Tm yapabilirsiniz ama plastik spiral boru kullanın mutlaka borunun içinden geçirin kabloyu normalde özellikle fiber kablolar dış ortamdan getirilmez hassas oldukları için ama başka çare yoksa şu ürünü kullanın dış ortamda ben çektiğim hatlarda bunu kullanıyorum tavsiye ediyorum
hava şartlarına göre ideal ama günlük ezilme vs olmıcaksa denenebilir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hava şartlarına göre ideal ama günlük ezilme vs olmıcaksa denenebilir
İdeal değil kesinlikle kullanılması gereken bir şey bu önümüz kış kar var yağışlar var kuşlar bazen kemiriyor bu boru ucuz bişey zaten bir kere alacak sağlıklı olması için bence şart

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdeal değil kesinlikle kullanılması gereken bir şey bu önümüz kış kar var yağışlar var kuşlar bazen kemiriyor bu boru ucuz bişey zaten bir kere alacak sağlıklı olması için bence şart
Sorunu çözdük doğalgaz borusunu deldik

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
Bizim binada 2 fiber var ama WiFi kullandığımız için hiçbir zaman 1000mbps göremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani en basit yöntem neden bina içi olmuyor ki biz hep binadan çekiyoruz borunun kenarından
Hocam şimdi binanın merdiven boşluğu geniş ve kablonun çıkacağı yer tam ortada kalio görüntü kirliliği için istemediler. Bizde doğalgaz borusunu delip sigorta panelinin üstüne kadar çektik ordan panelden kablo almaya karar verdik

Hanaz

80+ Gold
Sorunu çözdük doğalgaz borusunu deldik

Bizim binada 2 fiber var ama WiFi kullandığımız için hiçbir zaman 1000mbps göremiyorum

Yani en basit yöntem neden bina içi olmuyor ki biz hep binadan çekiyoruz borunun kenarından
1000 değil ben 40 50 stabile de razıyım şuanki 30 faturada bana gelen gece 2.5 5 10 dk lık gerisi 1 0.5 mb/s

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam şimdi binanın merdiven boşluğu geniş ve kablonun çıkacağı yer tam ortada kalio görüntü kirliliği için istemediler. Bizde doğalgaz borusunu delip sigorta panelinin üstüne kadar çektik ordan panelden kablo almaya karar verdik
Sıkıntı yoksa iyi keyifli kullanımlar

1000 değil ben 40 50 stabile de razıyım şuanki 30 faturada bana gelen gece 2.5 5 10 dk lık gerisi 1 0.5 mb/s
Hat değerlerini atsana bakım hattına senin

Top Bottom