Neler Yeni

Fiber Modemi Router Yapabilir Miyim?

numangktp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Numan GÖKTEPE
Merhaba arkadaşlar. Evimde VDSL altyapısı var. Bu yüzden Türk Telekom'un vermiş olduğu Tp-Link W9970V3 modemi kullanıyorum. Ayrıca elimde harici olarak ZTE ZXHN H298A isimli fiber modem var(Arkasında Home Gateway yazıyor). VDSL modemin Wİ-Fİ hızı çok düşük ve diğer odalarda ise çekmiyor. Bu Fiber modemi ben Router ya da access point olarak kullanabilir miyim? Kullanabilirsem nasıl ayar yapmam gerekiyor(Sabahtan beri yerli yabancı tüm kaynaklara ve videolara baktım. Bir sonuca ulaşamadım)Yoksa hiç uğraşma bir mesh cihazımı al dersiniz? Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim

Ekler

• 20241112_225204.jpg
    20241112_225204.jpg
    3.5 MB · Hit: 24

tarumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat kara
arkadaşlar bende de aynı durum var. evimde Zyxel vmg1312-t20b VDSL modem var. Ayrıca ZTE ZXHN H298A isimli fiber modem var. ZTE modemi köprü moduna alıyorum. iki modemi birbirine cat 5 kablo ile bağlıyorum. bilgisayar ZTE modeme bağlanıyor ancak internet bağlantısı yok. ZTE Fiber modemi Zyxel VDSL modeme köprü olarak bağlayabilir miyiz. bu konuda yardımcı olabilir misiniz.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
arkadaşlar bende de aynı durum var. evimde Zyxel vmg1312-t20b VDSL modem var. Ayrıca ZTE ZXHN H298A isimli fiber modem var. ZTE modemi köprü moduna alıyorum. iki modemi birbirine cat 5 kablo ile bağlıyorum. bilgisayar ZTE modeme bağlanıyor ancak internet bağlantısı yok. ZTE Fiber modemi Zyxel VDSL modeme köprü olarak bağlayabilir miyiz. bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
ikinci modemdeki dhcpyi kapat oyle dene bir de

tarumm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat kara
ikinci modemdeki dhcpyi kapat oyle dene bir dene
ZTE Fiber modemdeki DHCP yi kapatınca internet yok diyor DHCP açıkken ZTE modeme bağlanıyor, internet var gibi görünüyor ancak internete girmiyor.

Top Bottom