fifa 22 değer bence 23 de 2022 nin ekiminde çıkarFifa 22 138 TL ye değer mi? 2023 oyunu çıkacak mı? 23 beklenir mi yoksa direkt alınmalı? Anladınız siz beni işte.
Ben alıcam baya iyi oyun
Kardeşim istiyor. 4 e gidiyor. Korsan da indirmem. Onun için 130 lira vermeye değer mi yani?Genel olarak kasımda felan çıkmıyor mu fifa oyunları ya? Alınabilir.
Ama online oynamıyorsanız, birçok kişi Fifa 21 Daha iyi diyordu. Online için alınabilir zaman geçirtir bence.
Vermeye değer ya. kardeşiniz mutlu olur. zaten daha var yeni oyunun çıkmasına.Kardeşim istiyor. 4 e gidiyor. Korsan da indirmem. Onun için 130 lira vermeye değer mi yani?
Oyun güzel aslında. Fifa 21i uzun bir süre oynadım. Bu indirimle 22 aldım ama iade ettim ben. Bence fiyatına değer ama eski zevkini vermedi bana. 23'te oynanış açısından güzel bir değişiklik olmazsa almayı da düşünmüyorum.Fifa 22 138 TL ye değer mi? 2023 oyunu çıkacak mı? 23 beklenir mi yoksa direkt alınmalı? Anladınız siz beni işte.
Steamde biraz bakiyem var isterseniz 100 liraya atayımKardeşim istiyor. 4 e gidiyor. Korsan da indirmem. Onun için 130 lira vermeye değer mi yani?
Yeriniz de olsam az daha sabrederdim ve Gamepass ile beleş oynardımFifa 22 138 TL ye değer mi? 2023 oyunu çıkacak mı? 23 beklenir mi yoksa direkt alınmalı? Anladınız siz beni işte.
Ya da gamepass üyeliği satın alın ve birazcık 21 oynasın sonra zaten 22 gelecek gamepass'e.Fifa 22 138 TL ye değer mi? 2023 oyunu çıkacak mı? 23 beklenir mi yoksa direkt alınmalı? Anladınız siz beni işte.