Uasd
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Uasd
9 yılık PES oyuncusuyum en son FIFA 12 oynadım malum PES mahvolmuş durumda ben de FIFA ya yılar sonra bir şans vereyim dedim ve karmakarışık ve sorunlu bir oyunla karşılaştım
Klavye ayarlarını yapıyorum sıfırlanıyor
PES 2013 grafikleri FIFA 22 grafiklerinden daha iyi resmen grafikler ultra da olmasına rağmen maç içerisinde oyuncuların yüzü yok renkler çok soluk youtube de izlediğim bir çok video da öyle değildi
Her maç kadroyla uğraşmak zorunda kalıyom kadroyu taktikleri falan kaydetmenin bir yolu yok mu ?
PES 2013 grafikleri FIFA 22 grafiklerinden daha iyi resmen grafikler ultra da olmasına rağmen maç içerisinde oyuncuların yüzü yok renkler çok soluk youtube de izlediğim bir çok video da öyle değildi
Her maç kadroyla uğraşmak zorunda kalıyom kadroyu taktikleri falan kaydetmenin bir yolu yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de arkadaşlar Allah rızası için şu klasik maçta ara sahneler nasıl geçiliyor ?9 yılık PES oyuncusuyum en son FIFA 12 oynadım malum PES mahvolmuş durumda ben de FIFA ya yılar sonra bir şans vereyim dedim ve karmakarışık ve sorunlu bir oyunla karşılaştım
Son düzenleme: