Değil hocam ve sofifada da farkettim galiba tarih farklılari var birinde agustos yazıyor oburunde eylul yazıyor da yine de anlamadim, adamlar gidip eylul de olan oyuncuyu zamani gelince oyundan fln m cikarmislaroyunun modlu ise öyle uyuşmazlık olabilir
Hocam bir de sofifa da 70 reyting gozuken adam oyun da 68 reyting , arda guler sofifa da 73 reytinf oyun da 72 anlamadim gittioyunun modlu ise öyle uyuşmazlık olabilir
Güncelleme farkı. Senin kadroyu en günceline alman gerekiyor. İlk kadrolarla oynarsan fark olur.Değil hocam ve sofifada da farkettim galiba tarih farklılari var birinde agustos yazıyor oburunde eylul yazıyor da yine de anlamadim, adamlar gidip eylul de olan oyuncuyu zamani gelince oyundan fln m cikarmislar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir de sofifa da 70 reyting gozuken adam oyun da 68 reyting , arda guler sofifa da 73 reytinf oyun da 72 anlamadim gitti
Oyun bana en guncel kadrolari kullaniyon diyor hatta weghorst fln bjk de degil ama demekki yalan soylemis bana eaGüncelleme farkı. Senin kadroyu en günceline alman gerekiyor. İlk kadrolarla oynarsan fark olur.
Sezon da daha en baştayim hocamArda güler şuan oyunda 73 overall 86 potansiyel eğer kariyeri yeni açtıysan bu da aynı şekil olması gerekiyor
kadro güncellemesini indir kariyere öyle başla
eğer yarım sezon geçtiyse bile overall değişik olması normal
Alıntıyı görüntüle
Hocam simdi farkettim oyun bana guncel kadrolar inik demesene rağmen kontrol etmek amaçlı yeni kariyer baslaticakken guncel kadrolari indirebilirsin diye bir şey getirdi ve büyük ihtimalle sorun düzelmişti eger duzelmesse yazarim hocam. Hocam bir de onerdiginiz diziliş var mi ? Ben gecen sene 4-1-2-1-2 ve bir tane 3 lu savunmali duzenle oynuyordum ve baya mutluydum ama bunda 4-2-3-1 onermis bi youtuber onu kullanayim dedim ama pek hoşuma gitmediArda güler şuan oyunda 73 overall 86 potansiyel eğer kariyeri yeni açtıysan bu da aynı şekil olması gerekiyor
kadro güncellemesini indir kariyere öyle başla
eğer yarım sezon geçtiyse bile overall değişik olması normal
Alıntıyı görüntüle
Beşiktaş kariyeri için mi taktik istiyorsun ?Oyun bana en guncel kadrolari kullaniyon diyor hatta weghorst fln bjk de degil ama demekki yalan soylemis bana ea
Sezon da daha en baştayim hocam
Hocam simdi farkettim oyun bana guncel kadrolar inik demesene rağmen kontrol etmek amaçlı yeni kariyer baslaticakken guncel kadrolari indirebilirsin diye bir şey getirdi ve büyük ihtimalle sorun düzelmişti eger duzelmesse yazarim hocam. Hocam bir de onerdiginiz diziliş var mi ? Ben gecen sene 4-1-2-1-2 ve bir tane 3 lu savunmali duzenle oynuyordum ve baya mutluydum ama bunda 4-2-3-1 onermis bi youtuber onu kullanayim dedim ama pek hoşuma gitmedi