Neler Yeni

FIFA 23 Next Gen versiyon sonunda PC'ye gelecek.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Biliyorsunuz ki FIFA 21 ile birlikte oyunun yeni nesil geliştirilmiş versiyonu tanıtılmıştı ve bu PS5 ve Xbox Series X/S'e özeldi.

FIFA 22'de de böyle devam etti ve oyun PC'ye eski versiyon ile çıktı.

Fakat FIFA 23'ün ilk trailer'ı ile birlikte son kısımda Next Gen versiyonun PC'ye çıkacağını doğrulayabiliriz.

3704DE62-EE45-4050-9026-C9D26967856D.jpeg

Hypermotion normalde next gen versiyona özel bir teknoloji. Yani önceki versiyonda bu teknoloji yok. Alttaki yazıda Hypermotion teknolojisinin PC'ye de geleceği yazıyor ki bu teknoloji next gende olduğu için PC'ye geleceğinin garantisini verebiliriz.

Geç kalındı ama güzel bir gelişme.

Impe

80+ Silver
Biliyorsunuz ki FIFA 21 ile birlikte oyunun yeni nesil geliştirilmiş versiyonu tanıtılmıştı ve bu PS5 ve Xbox Series X/S'e özeldi.

FIFA 22'de de böyle devam etti ve oyun PC'ye eski versiyon ile çıktı.

Fakat FIFA 23'ün ilk trailer'ı ile birlikte son kısımda Next Gen versiyonun PC'ye çıkacağını doğrulayabiliriz.

Alıntıyı görüntüle

Hypermotion normalde next gen versiyona özel bir teknoloji. Yani önceki versiyonda bu teknoloji yok. Alttaki yazıda Hypermotion teknolojisinin PC'ye de geleceği yazıyor ki bu teknoloji next gende olduğu için PC'ye geleceğinin garantisini verebiliriz.

Geç kalındı ama güzel bir gelişme.
İsim değiştirmicekler miydi ben mi yanliş hatirliyorum?

Impe

80+ Silver
Değiştirecekler doğru ama o sonraki oyunda geçerli. Yani FIFA adıyla son oyun bu.
Teşekkürler birde fifa 22 yakinda indirime girer değil mi? Trailer çiksa 22 indirime girer alirim diyordum ama indirime girmedi hâlâ

Forever

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Abuziddin bizimahvettin
700 lira ne la

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler birde fifa 22 yakinda indirime girer değil mi? Trailer çiksa 22 indirime girer alirim diyordum ama indirime girmedi hâlâ
Aslında mayıs haziran aralığında indirime girmişti. Eğer indirim bulamazsanız pc xbox için game pass alabilirsiniz. Eğer ps kullanıcıysanız ea play de alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Impe

80+ Silver
Aslında mayıs haziran aralığında indirime girmişti. Eğer indirim bulamazsanız pc xbox için game pass alabilirsiniz. Eğer ps kullanıcıysanız ea play de alabilirsiniz.
Biliyorum indirime girdiğinide ininal kullaniyorum onada para yatircak zamanim olmadi alamadim malesefki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop