Neler Yeni

Fifa 23 teknik direktör kariyer modu simüle maçları hep kaybediyorum

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Kadromda 88 reyting altı oyuncu bulunmamasına rağmen sürekli simüle edilen maçları kaybediyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
misfit
Çözümü yok çünkü oyun bozuk. FC24'de bile 2. sıradaki Başakşehir ile 20. sıradaki İstanbulspor'a maçı simüle ettim diye 2 kere kaybettim. Denemelik en güçlü ve en güçsüz takımları da simüle ettim. Genellikle ya berabere kaldılar ya da kaybettiler.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözümü yok çünkü oyun bozuk. FC24'de bile 2. sıradaki Başakşehir ile 20. sıradaki İstanbulspor'a maçı simüle ettim diye 2 kere kaybettim. Denemelik en güçlü ve en güçsüz takımları da simüle ettim. Genellikle ya berabere kaldılar ya da kaybettiler.
Oyundan soğutacak bir hata. Yedeklerimle çıksam kazanabileceğim maçı 3-0 kaybediyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam birde bir sorum olacak. Defanslar çok kötü oyunda. Defans hattım gayet yeterli ancak ne adam tutuyorlar nede baskı yapabiliyorlar. Bunun için taktiksel bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
misfit
Hocam birde bir sorum olacak. Defanslar çok kötü oyunda. Defans hattım gayet yeterli ancak ne adam tutuyorlar nede baskı yapabiliyorlar. Bunun için bir öneriniz var mıdır?
Valla bende de aynı. Rakip çok rahat ceza sahasına girebiliyor. Defans müdahale edebilecek mesafede olmasına rağmen sadece topa bakmayı tercih ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,299
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom