genç oyuncular bul onları geliştir sonra satfifa 24 de teknik direktör modunda nasıl para kazanabilirim. para artmıyor nasıl arttırabirilim
çok bilmiyorum oyunu genç oyuncular alırım da nasıl geliştiricemgenç oyuncular bul onları geliştir sonra sat
antrenman yaptırcan, maçlarda oynatcan falan filançok bilmiyorum oyunu genç oyuncular alırım da nasıl geliştiricem
rüdiger aldım 49m şimdi 44m nasıl kar edicem kial sat alt yapı oluştur a takıma çıkarıp sat 1m 1m kasarsın en kötü
farklı farklı antrenmanlar var mı hep aynısı yaptırıyom bide mesela x oyuncunun gücü 63se onu yükseltebiliyor muyuzantrenman yaptırcan, maçlarda oynatcan falan filan
evet x oyuncunun geni 63 se yükseliyorrüdiger aldım 49m şimdi 44m nasıl kar edicem ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
farklı farklı antrenmanlar var mı hep aynısı yaptırıyom bide mesela x oyuncunun gücü 63se onu yükseltebiliyor muyuz
rüdigeri niye aldınrüdiger aldım 49m şimdi 44m nasıl kar edicem ki
farklı farklı antrenmanlar var mı hep aynısı yaptırıyom bide mesela x oyuncunun gücü 63se onu yükseltebiliyor muyuz
hocam hiç bilmiyorum alıcak oyuncu yoktu takımda da sürekli al diyorlardı aliyim dedimevet x oyuncunun geni 63 se yükseliyor
rüdigeri niye aldın
youtube videoları izle biaz keyif almazsın öylehocam hiç bilmiyorum alıcak oyuncu yoktu takımda da sürekli al diyorlardı aliyim dedim
oyun güzel sarıyorda bilirsem daha çok sarar gibi sağol cevap içinyoutube videoları izle biaz keyif almazsın öyle
yok yükseltip satması zor zaten yüksek bir oyuncubide yükseltip pahalıya satarım diye aldım ama 49 aldım 44 e düştü
oyun güzel sarıyorda bilirsem daha çok sarar gibi sağol cevap için