MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Konu başlıkta ben kariyer için alıyorum.
Bu sene aldın mı ? bir şey soracağım.Konu başlıkta ben kariyer için alıyorum.
evet sorabilirsin.Bu sene aldın mı ? bir şey soracağım.
Geçen sene dinamik potansiyel vardı bu sene farkettin mi o özelliği kapamışlar. Ben almadan önce yayıncıları izliyordum rebuildleri oyuncular +1 felan overall alıyor ya.evet sorabilirsin.
Maalesef bilmiyorum dinamik potansiyel olayını tam olarak.Geçen sene dinamik potansiyel vardı bu sene farkettin mi o özelliği kapamışlar. Ben almadan önce yayıncıları izliyordum rebuildleri oyuncular +1 felan overall alıyor ya.
Evet, öyle oldu. Ters kanat çalıştırma filan artık etki etmiyor. Gelişmeler de azaltılmış ama abartı şekilde azaltılmış. 10 sene boyunca aynı kaleciyi kullandım. Başlangıçta 78 idi anca 85'e çıktı. Zaten potansiyeli 82 mi 83 mü öyle bir şey idi. Kısaca acayip düşmüş.Geçen sene dinamik potansiyel vardı bu sene farkettin mi o özelliği kapamışlar. Ben almadan önce yayıncıları izliyordum rebuildleri oyuncular +1 felan overall alıyor ya.
Başta izleyip sonra almayı düşündüm, ya adam senede 1 overall artar mı ? Fİfa 19 gibi felan olmuş hep aynı oyunculara yönelecek millet. Gelişmedikten sonra napalım. Düzelmez ise cidden almayı düşünmüyorum Fifa 22 devam ederim.Evet, öyle oldu. Ters kanat çalıştırma filan artık etki etmiyor. Gelişmeler de azaltılmış ama abartı şekilde azaltılmış. 10 sene boyunca aynı kaleciyi kullandım. Başlangıçta 78 idi anca 85'e çıktı. Zaten potansiyeli 82 mi 83 mü öyle bir şey idi. Kısaca acayip düşmüş.
Ayrıca FUT için aldım ama maçlar basket maçı gibi. İlk günler girdim maç 6-5 bitti. 6'şar dakikalık sürenin içine 10+ tane gol sığdırdıktan sonra acayip saçma geldi kariyer oynuyorum.