Rookie Forumer
80+ Bronze
Tüm Platformlar Olur
ne tür ve dizi film istiyorsun hangi kategoride yani aksiyon mu bilim kurgu mu vs.Tüm Platformlar Olur
mini diziler mi yoksa uzun olur mu onu dışında önerdiğim filmler inception , zindan adası , Dune , interstellarTüm Platformlar Olur
The Queen's Gambit izleyebilirsinDram , Komedi , Romantik Tarzı Olursa Güzel Olur
Hocam Hepsini İzledim İzlediğim Şeyler Dışında Yeni bir şey Arıyorummini diziler mi yoksa uzun olur mu onu dışında önerdiğim filmler inception , zindan adası , Dune , interstellar
disney plusda çok severek izlediğim KAÇIŞ filmine göz atmanı şiddet ile tavsiye ediyorum türkler parayı verirsen kralını yapıyor içeriğinDram , Komedi , Romantik Tarzı Olursa Güzel Olur
Ne Kadar Kralını Yapabilecekler Hocam Konular Bellidisney plusda çok severek izlediğim KAÇIŞ filmine göz atmanı şiddet ile tavsiye ediyorum türkler parayı verirsen kralını yapıyor içeriğin
The Witcher Yeni Sezonu İzledim Hocam Aslında Man Vs Bee (Man vs. Bee) Gün İçerisinde Bitirip See 3.Sezon'a Başlayabilirim BelkimThe Witcher