Neler Yeni

Fişini Kaybettigim Ürün Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
Merhaba Şoktan Rampage Rm-344 Flat Oyuncu Monitörü satın almıştım 1299₺ ye geçen garantiye yolladım icinde fiş yoktu (Tamirci abi fişe gerek yok onlar QR koddan anlar demişti) Cuma günü Beni aradılar garanti belgesi içinde ama fiş yok dediler pazartesi gününe kadar fiş teslim etmezseniz panel değişim ücreti ödeyeceksiniz dendi ben de bugün Şoka gittim durumu anlattım bir şey yapamayız dediler ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün son gün

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Merhaba Şoktan Rampage Rm-344 Flat Oyuncu Monitörü satın almıştım 1299₺ ye geçen garantiye yolladım icinde fiş yoktu (Tamirci abi fişe gerek yok onlar QR koddan anlar demişti) Cuma günü Beni aradılar garanti belgesi içinde ama fiş yok dediler pazartesi gününe kadar fiş teslim etmezseniz panel değişim ücreti ödeyeceksiniz dendi ben de bugün Şoka gittim durumu anlattım bir şey yapamayız dediler ne yapabilirim lütfen yardım edin bugün son gün
Bir şey yapabilicegini sanmıyorum keşke o "TAMİRCİ ABİ" ye guvenmeseydin

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Dostum nakit mi almıştın ?

WhoCares

80+ Gold
bank kartı yada kredi karti ile aldıysan ekstresini alip gösterirsin ama sıkıntı şu sen ürün alırken nasıl fiş olmaz yoksa almamış olaiblirmisin fişi :kekw:

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
Ben bimde aynısını yaşadım benden de fişini istediler fakat ben uğraştırdım ürünü satın aldığım tarihi saati ödediğim tutarı söyledim ve gerek kalmadı sen de aynısını deneyebilirsin ayrıca nakit almıştım kartla da değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum nakit mi almıştın ?
aynen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bimde aynısını yaşadım benden de fişini istediler fakat ben uğraştırdım ürünü satın aldığım tarihi saati ödediğim tutarı söyledim ve gerek kalmadı sen de aynısını deneyebilirsin ayrıca nakit almıştım kartla da değil
kral tarihi söyledim numaramı bıraktım bekliyorum

bank kartı yada kredi karti ile aldıysan ekstresini alip gösterirsin ama sıkıntı şu sen ürün alırken nasıl fiş olmaz yoksa almamış olaiblirmisin fişi :kekw:
Reis fişi kaybettim verdiler

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O kötüymüş işte marketin bölge yetkilisine falan ulaşmaya çalış aldığın tarihi ve aldığın marketin adresini söyle kayıtları varsa kontrol etsinler başka türlü olmaz o panel değişim ücretinde rahat 1.5-2k girer haberin olsun

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yeni monitör arayışına başlamak en iyisi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
aynen

kral tarihi söyledim numaramı bıraktım bekliyorum

Reis fişi kaybettim verdiler
Numara vermek yerine keşke direkt oranın müdürüyle iletşime geçseydiniz benimkini 15 dkda hallettiler

Hasan344

80+ Gold
Monitörü ne zaman aldınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler