𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
1.5 yıldır kullanıyorum mutlaka bu suluğu kullanın kuslariniz için su içmesi vs daha rahat ve kullanışlı dostlar.
Takip ediyorsan atmaya devam et buraya, ,insanlar faydalansın. Admasın.Kuş ve türevi diğer hayvanlarin ürünlerinde Amazon çoktandır takip ediyorum indirim yapıyorlar her fırsatta ve zamlari cüzi miktarda
abicim ikide bir pp ni görüyorum noluo diyorum yaBoncuğumun 3. suluğu yolda
hocam başka kafesde hangi kulanışlı buna benzer ürünler var acaba bizde kuş almak düşünüyoruzdaEyw hocam
Bu en iyisi yeni kuş almayı düşünüyorsanız yavru kuş alın erkek ve aldığınız yerin hijyenikligine bakın bunlar alacağınız kuşa nasıl bakıldığını gösterir biz teyzeme aldık yavru erkek muhabbet kuşu 3 petshop gezdik 2',si berbattı bakımları vs kuşların 3'sü ise tertemiz ve bakımlı idi ordan aldık alırken kuşun herhangi bir hastalığı vs varmı + petshoptan alırken diğer kuşlar içinde hiperaktifmi bu tarz şeylere bakın ona göre alın hocamhocam başka kafesde hangi kulanışlı buna benzer ürünler var acaba bizde kuş almak düşünüyoruzda
hocam yavru kuş aldık ama kız kafesi var büyük bir şey dışarı çıkarınca kafesi girmiyor çok yorucu oluyor yakalamakBu en iyisi yeni kuş almayı düşünüyorsanız yavru kuş alın erkek ve aldığınız yerin hijyenikligine bakın bunlar alacağınız kuşa nasıl bakıldığını gösterir biz teyzeme aldık yavru erkek muhabbet kuşu 3 petshop gezdik 2',si berbattı bakımları vs kuşların 3'sü ise tertemiz ve bakımlı idi ordan aldık alırken kuşun herhangi bir hastalığı vs varmı + petshoptan alırken diğer kuşlar içinde hiperaktifmi bu tarz şeylere bakın ona göre alın hocam
+ Akıllı yemlik ve pelet yem kuş kumu vs bu tarz ürünleri'de alın
Veteriner tarafından önerilen ürünleri burdan bakabilirsiniz
Öneri - 🕊️Kuş'lar İçin Dikkat Edilmesi ve Tavsiye Edilen Ürünler🕊️
Değerli dostlar birçok veteriner ile görüştüm görüştüğüm kişileri iyice araştırdım bana çoğunluk olarak link'teki kuş kumu / kuş yemini tavsiye etti bende sizlerle paylaşmak istedim. PAPAĞANLARDA BESLENME-YARARLI YİYECEKLER (LİNKİN AŞAĞISIN'DA GEREKLİ BİLGİLER MEVCUT)...forum.donanimarsivi.com