Tiklersen yavaş iner tiklemezsen pc yi yavaş kullanırsın arkada oyun inerkrnAlıntıyı görüntüle
merhabalar bilgisayarda 3.3GB ram mevcut. İşaretlemeli miyim? sebebiyle açıklarsanız sevinirim.
aga pcyi boşa salcaksan işaretlemeAlıntıyı görüntüle
merhabalar bilgisayarda 3.3GB ram mevcut. İşaretlemeli miyim? sebebiyle açıklarsanız sevinirim.
Yani bu tik sadece setup için mi geçerli? Oyun performansına etkisi olmaz mı?Tiklersen yavaş iner tiklemezsen pc yi yavaş kullanırsın arkada oyun inerkrn
Oyuna etkisi olmaz setupla alakalıYani bu tik sadece setup için mi geçerli? Oyun performansına etkisi olmaz mı?
evet pcde sadece o açık olacak kurana kadar mouse bile oynamayacak. Tik boş kalsın o zaman değil mi?aga pcyi boşa salcaksan işaretleme
kankam bu sadece kurulum amaçlı diyoki işte kurarken 2 gb ram mi kullansın yoksa limit olmasın mı senin büyük ihtimal 32 bit çünkü 3.3 gb o zaman oluyor boşta kalacak ise işaretleme kankaevet pcde sadece o açık olacak kurana kadar mouse bile oynamayacak. Tik boş kalsın o zaman değil mi?
yok hocam 64 bit kullanıyorum 4gb ram var donanım eski olduğundan(15 senelik) 650MB civarı donanıma ayrılıyor. Cevabınız içinde teşekkürler.kankam bu sadece kurulum amaçlı diyoki işte kurarken 2 gb ram mi kullansın yoksa limit olmasın mı senin büyük ihtimal 32 bit çünkü 3.3 gb o zaman oluyor boşta kalacak ise işaretleme kanka
Sizinde cevaplarınız içinde teşekkür ederim.Tiklersen yavaş iner tiklemezsen pc yi yavaş kullanırsın arkada oyun inerkrn
anladım hocam iyi oyunlar rica ederim <3yok hocam 64 bit kullanıyorum 4gb ram var donanım eski olduğundan(15 senelik) 650MB civarı donanıma ayrılıyor. Cevabınız içinde teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizinde cevaplarınız içinde teşekkür ederim.