Fitness çalışanları bir şey derlermi

Elyaf

80+
Reaksiyon skoru
38
Merhaba dostlar başlıkta gördüğünüz gibi 1 yaklaşık 1 ay fitness gidiyordum normalde sporum futbol ama kondisyon ve güç için fitness yapıyordum şimdi daha yeni açılmış salona gitmeyi düşünüyorum haliyle futbolcuyum kondisyon kazanmak için koşu bandını en yüksek hızda kullanıyorum buna çalışanlar falan ses olur veya makine bozulur diyip bir şey deme hakları varmı ben öyle çok
Sosyetik insan değilim spordan eve evden spora yapım var bir şey derlermi sizce?

Belli olmaz dostum bazı salonlarda değişik tipler olabiliyor çalışanlarda. En iyisi deneyimlemen. Kondisyon çalışması için açık alanı öneririm ama

Merhaba dostlar başlıkta gördüğünüz gibi 1 yaklaşık 1 ay fitness gidiyordum normalde sporum futbol ama kondisyon ve güç için fitness yapıyordum şimdi daha yeni açılmış salona gitmeyi düşünüyorum haliyle futbolcuyum kondisyon kazanmak için koşu bandını en yüksek hızda kullanıyorum buna çalışanlar falan ses olur veya makine bozulur diyip bir şey deme hakları varmı ben öyle çok
Sosyetik insan değilim spordan eve evden spora yapım var bir şey derlermi sizce?
Kimse bişey diyemez

Şöyle söylemem gerek, bazı salonlardaki koşu bantları gerçekten kalitesiz bakımsız ve koşmaya müsait olmuyor yani koşuyla yakından uzaktan alakası yok. Senin koşu bandını bi deneyimlemen lazım, bazıları hızlanınca çok sarsılıyor bazıları aşırı gıcırdıyor ses çıkartıyor, bazıları oyuncak plastiği gibi sanki kontrolcüye biraz bastırsan kırılacak kıvamda, o yüzden bişey demem doğru olmaz. Ama kaliteli bir koşu bandıysa koş gitsin bir şey deme hakları yok. O şeyler bunlar için var.

Son düzenleme:
Geri