Neler Yeni

fıvem server önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Paşadöner
arkadaşlar yaşım 16 fıvemde oynamak istiyorum çok az komut biliyorum ama insanların oyununu bozmam bir şekilde bu oyunu öğrenmem lazım fakat benim girebileceğim çoğu serverde çocuk var bi kere başlamadan sildim oyunu bu serverlerde oyundan hiç zevk almıyorum ne önerirsiniz birde fıvemde yüklelen haritalar vs. nerede depolanıyor

hulxmel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
arkadaşlar yaşım 16 fıvemde oynamak istiyorum çok az komut biliyorum ama insanların oyununu bozmam bir şekilde bu oyunu öğrenmem lazım fakat benim girebileceğim çoğu serverde çocuk var bi kere başlamadan sildim oyunu bu serverlerde oyundan hiç zevk almıyorum ne önerirsiniz birde fıvemde yüklelen haritalar vs. nerede depolanıyor
Ekip varsa mdrp gir ful gunrp var ama türeme çok

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bende sunucu arıyorum.

Senin saatin var mı fivem de genelde ona bakarak alıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yok ve oyunu öğrenmek istiyorum böyle serverlerda pek öğrenebileceğimi sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok
Sana tavsiye random bir steam hesabı aç bazı siteler olur saat kasar fivem saati kastır onu orda.
sen o sırada roleplay terimleri öğren eğer önceden mta veya samp oynadıysan zorlancağını pek sanmam

1688572023334.png

bunun gibi gerekli saati kastıktan sonra
kayıt olmaya gidiceksin bazıları formla alıyor kimisi direkt sese giriyorsun.

Mülakatta genelde saatini sorarlar ve hile kontrolü yaptırırlar
sonrada sana sorular sorarlar terimle ile ilgili. bunlar : vdm nedir ? meta gaming nedir?
gibi
gibi

sana bir hikaye anlatırlar burda hangi tür ihlal var diye sorarlar
sunucu dan sunucuya değişir ama çoğu aynı veya benzer sorular soruyorlar

sende sunucuya giriceksin meslek felan yaparsın o zaman öğrenirsin sosyal rol yaparsıni insanlarla.
Sunucularda etkinlikte düzenlenir onlara katılırsın.

Son düzenleme:
Top Bottom