Neler Yeni

Fivem yanlış yere kuruluyor

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
daha önceden fivem oynuyordum grafik paketi indirmiştim birden fazla hepsini üst üste kurmuş buda oyunu kastırdı bende oyunun dosya konumunu açıp bütün dosyaları sildim sıfırdan bir kurulum yapmak için ama şimdi tekrar kuruyorum oyunu indirilenler dosyasına kuruyor oyunu onu nasıl çözebilirim

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
oktay
daha önceden fivem oynuyordum grafik paketi indirmiştim birden fazla hepsini üst üste kurmuş buda oyunu kastırdı bende oyunun dosya konumunu açıp bütün dosyaları sildim sıfırdan bir kurulum yapmak için ama şimdi tekrar kuruyorum oyunu indirilenler dosyasına kuruyor oyunu onu nasıl çözebilirim
kurulurken gta5 i seç

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fivemi sil önce ondan sonra internet sitesinden indirdikten sonra setupu kurarken sana yer seçtiricek orda seçiceksin
dosyalarını siliyorum denetim masasından silicem orda fivem gözükmüyor sonra dediğin gibi sitesinden indiriyorum ama kurarken yer seçmiyor setup'a tıkladığım gibi kurulumu başlatıyor ve kendi indirilenler dosyasına kuruyor yarısınıda masa üstüne kurdu demin

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
oktay
dosyalarını siliyorum denetim masasından silicem orda fivem gözükmüyor sonra dediğin gibi sitesinden indiriyorum ama kurarken yer seçmiyor setup'a tıkladığım gibi kurulumu başlatıyor ve kendi indirilenler dosyasına kuruyor yarısınıda masa üstüne kurdu demin
o kadar fivem silip yükledim hiç olmadı :D fivem dosyalarını appdata olması gerekiyor kesip oraya yapıştır öyle dene

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam olabilir dediğimi deneyin işe yarayabilir silerkende direk denetim masasından silin dosyaları açıp ordan silmeyin
denetim masasında gözükmüyordu o yüzden öyle yapmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam olabilir dediğimi deneyin işe yarayabilir silerkende direk denetim masasından silin dosyaları açıp ordan silmeyin
bu dediğiniz kesip atma işlemini biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz rica etsem

Oktayy_00

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
oktay
denetim masasında gözükmüyordu o yüzden öyle yapmıştım

bu dediğiniz kesip atma işlemini biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz rica etsem
şimdi fivem dosyaları normal kurulumda appdataya kurulur ama sizde indirenlere kuruluyor ya o dosyayı alıp appdataya yapıştırıcan sonra öyle sunucuya girmeyi dene

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
şimdi fivem dosyaları normal kurulumda appdataya kurulur ama sizde indirenlere kuruluyor ya o dosyayı alıp appdataya yapıştırıcan sonra öyle sunucuya girmeyi dene
normal olarak sunuculara giriyor ama tek sıkıntı yarısını indirilenlere kuruyor yarısını masaüstüne

monsxall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Akın Köse
1734091560724.png

içinde bu kadar dosya oluyor değil mi

1734091560724.png

içinde bu kadar dosya oluyor değil mi