Onadamı zam geldi glskfkssikicem şu hayatı ya 600 TL kulaklık oluyor 1k deliriyorum keşke zengin olsaydım
kraken vardı alamazdım da hani belkiOnadamı zam geldi glskfks
Bende işte monitörü alıcaktım ani yükseldi anlamadım noldukraken vardı alamazdım da hani belki
kahpe satıcılar ürün azalınca enayi yakalarım belki diye şişiriyor fiyatlarıBende işte monitörü alıcaktım ani yükseldi anlamadım noldu
Ah be kardeşim hayat zaten kötüydü bide ban yedin şimdi daha kötü olduşu hayatı ya 600 TL kulaklık oluyor 1k deliriyorum keşke zengin olsaydım
ekran kartın nvidia ise bu monitörde sorun yaşarsın. g sync özelliğine sahip monitör bakmalısın. ilanım var ama linkini attıgın monıtorden çok dhaa uygun, istersen linkini atarımAsus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Atarmısın linkiniekran kartın nvidia ise bu monitörde sorun yaşarsın. g sync özelliğine sahip monitör bakmalısın. ilanım var ama linkini attıgın monıtorden çok dhaa uygun, istersen linkini atarım
R5 5600g apu sistem ekran kartı yok şimdilikekran kartın nvidia ise bu monitörde sorun yaşarsın. g sync özelliğine sahip monitör bakmalısın. ilanım var ama linkini attıgın monıtorden çok dhaa uygun, istersen linkini atarım
Atarmısın linkini
Mesaj otomatik birleştirildi:
R5 5600g apu sistem ekran kartı yok şimdilik