Neler Yeni

🔥İndirim FİYAT DÜŞTÜ ! EASYSMX X15 GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 779 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Other world
daha önce hiç gamepad kullanmadığım için aklıma takılanlar var. gamepad olarak sadece Logitech G F710 modelini duydum.

klavye ile oynuyorum. klavyenin gamepad'den daha iyi olduğunu duyduğum için hiç almadım.

1. sizce gamepad mi klavye mi?
2. f10 ile bunun arasında ne fark var? bu neden daha iyi?

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Yağız Berk Özel
1. sizce gamepad mi klavye mi?
2. f10 ile bunun arasında ne fark var? bu neden daha iyi?
1. Bazı oyunlar gamepad ile çok daha iyi oluyor örnek vermek gerekirse Elden Ring, Devil May Cry 5, Detroit Become Human.
2. X15'te Hall effect joystickler var yani ölü bölge oranı çok düşük, Kablolu 1000Hz, 2.4G 250Hz değer veriyor fiyatına göre gayat iyi değerler üstüne 1000 mah bataryası var cidden iyi bir değer.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Recep
2 tane almıştım biri siyah biri beyaz, siyah indirime girmiş 200tl de kupon var bi tane daha çeksem mi acaba

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Göktuğ DADAŞ
bana da dün ulaştı fotoğraf yüklemeyi unutmuşum ürün çok iyi arkadaşlar ayrıca siyah rengi 779 TL'ye düşmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane almıştım biri siyah biri beyaz, siyah indirime girmiş 200tl de kupon var bi tane daha çeksem mi acaba
fiyat eşitlemesini kullan paranı al

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 70
  • Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Yağız Berk Özel
bana da dün ulaştı fotoğraf yüklemeyi unutmuşum ürün çok iyi arkadaşlar ayrıca siyah rengi 779 TL'ye düşmüş

Allahım çok güzel gözüküyor 2C'yi iade edip alsam mı dedirttiriyor aşırı arada kaldım.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Recep

siyahı indirim kartı ile almıştım hocam çok ucuza gelmişti

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Göktuğ DADAŞ
siyahı indirim kartı ile almıştım hocam çok ucuza gelmişti
hee ozaman fiyat eşitlemesi yaptırmaz sen daha bile ucuza almışsın şuan siyah çekesim var benim de 2 tane beyaz almıştım

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu
Ben 2c ile bunun arasında gidip geldim. Ben ve kardeşim beyaz kullanamayız kirletiriz bu sebepten siyah istiyordum fakat pahalıydı. İndirime girince yapıştım. X20 türkiyeye gelirse kesinlikle satıp üstüne ekleyip alıcam. Beyaz klavye hala gelmedi birde ssd aldım yanında.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Recep
hee ozaman fiyat eşitlemesi yaptırmaz sen daha bile ucuza almışsın şuan siyah çekesim var benim de 2 tane beyaz almıştım
Bende 1 beyaz 1 siyah almıştım, siyah çok güzel hocam 🤣 beyaz pttye vermişler artık ne zaman ptt getirir bilmiyorum

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Yağız Berk Özel
Ben 2c ile bunun arasında gidip geldim. Ben ve kardeşim beyaz kullanamayız kirletiriz bu sebepten siyah istiyordum fakat pahalıydı. İndirime girince yapıştım. X20 türkiyeye gelirse kesinlikle satıp üstüne ekleyip alıcam. Beyaz klavye hala gelmedi birde ssd aldım yanında.
Allah affetsin 2C'yi iptal edeceğim onayını bekliyorum daha kargoya vermemişler X15 alacağım bir tane daha.

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Recep
Hocam yorumlarda beyaz rengi için tuşlar bozuk, çalışmıyor gibi bazı ifadeler kullanmışlar. Ben bunu bilerek yine de satın aldım ama siz herhangi bir sorun yaşadınız mı?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Multi kasa Vettel
X20 ihtimali hala tutuyor beni yoksa beyazı çekesim çok var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,649
Üyeler
161,727
Son üye
novCell
Top Bottom