Hadi ya, iade edip f710 mu alsam?Arkadaşlar ürünüm bugün geldi. Gözlemlerime göre tam bir fiyasko. (Burada övülen, yere göğe sığdırılamayan yorumlara göre)
Bu forumda bazı dostlara niye Çin'den gamepad alıyorsun ki? Xbox kolları 2000'e kadar bulunuyor black friday indirimleriyle demiştim.
Beni cahil olmakla, bilmemekle suçlamışlardı. Bu Çin kollarının çok daha iyi olduğu falan savunulmuştu. Ben de merak edip satın aldım, bu kadar kişi kendi markası gibi övüyorsa herhalde iyidir dedim.
Arkadaşlar bir kere bu tetiklerin dandikliği nedir? Bu tetiklere sahip bir gamepad'i nasıl böylesine övebilirsiniz ve Xbox kolundan, Dualsense'den daha iyi diyebilirsiniz aklım almıyor. Tetik aralığı o kadar düşük ve hissiz ki... Gerçekten Temu'nun sahibi bu kadar ortalama bir ürünü sizin kadar yere göğe sığdırarak pazarlamaz. Yok hall effect varmış, tetikleri keyif vermedikten sonra ne yapayım, Gamepad dediğin Analog+tetik hissiyatıdır. Oyundan keyif almanı sağlar. Bu ürünün analogları Xbox, Playstation gamepad'inden kötü. Ama tetikleri inanılmaz kötü.
Şu güne kadar Xbox Gamepad, Dualshock, Dualsense ve Kalite olarak düşük Monster Pusat gamepad kullandım. Bu gamepad anca Pusat ile karşılaştırılır ki, onun bile tetikleri bundan daha keyifli. Basış hissiyatı olarak. Henüz almamış kardeşlerime 1200-1400 TL bantlarına asla bu ürünü almalarını tavsiye etmiyorum. 700-750 lira olur derim, ki fiyat performansı çok yüksek alın. Bunun yerine 2000-2500 TL fiyat bandında Xbox Gamepad'ini alın, hem yurtiçi 2 yıl garantiniz olur, hem de taksitle ödeyerek finansman olarak rahat edebilirsiniz.
Veya x box one buldum hepsiburada üzerinden 1.048₺ ye denk geliyor.
X15 hiç mi kullanılmaz hocam? L2-R2 hiç hassas değil mi?
Ama onun ayarı vardı diye biliyorum hassaslığı azaltıp kitleyip tuş gibi kullanıyordunuz. Öyle bir yazı okumuştum. Ona baktınız mı?