baya iyi alınıriyi mi fiyat çekilir mi
İnstadan atabilir misin fotoğraf sana da uygunda emirhanergluuürün baya iyi bugun teslim edildi
Mesaj otomatik birleştirildi:
çek gitsin hakkını veriyor gamepad
harika fiyat kesinlikle alabilirsin fifa da 2. kol olur tuş atamalarını yapıp kullanman yeterliAlıntıyı görüntüle
519 TL gösteriyor. Fifada 2. Kol olur mu . Epic gameste fifa. Xbox gibi tuş atamaları sorunsuz gerçekleşir mi
Bu nasıl denk geldi bedava bu aradaGelen indirime bak param yok ya
şans işi ya da destekten %20 kupon veya temu kredisi talep etbeyler bu kuponlar ve promosyonlar nasıl size geliyor bende hiçbir şey yok sadece %66 indirim olarak 817 Tl gösteriyor daha düşük fiyatla nasıl alabilirim
promosyonlar kısmınaO kadar alışveriş yaptım hiç sepete indirim kartı gelmedi nerden geliyor bu
Tuş atamasını nasıl yapacağız program ile mi yoksa oyun içinden miharika fiyat kesinlikle alabilirsin fifa da 2. kol olur tuş atamalarını yapıp kullanman yeterli
Bu indirim kartı nasıl geldi hocam ya?Alıntıyı görüntüle
519 TL gösteriyor. Fifada 2. Kol olur mu . Epic gameste fifa. Xbox gibi tuş atamaları sorunsuz gerçekleşir mi
Bu indirim kartı nasıl geldi hocam ya?Alıntıyı görüntüle
ben mesela steam üzerinden oynadığımda steamden tuş ataması yapıyorum ekstra bir programla yapmıyordumTuş atamasını nasıl yapacağız program ile mi yoksa oyun içinden mi
Bu indirim kartı nasıl geldi hocam ya?
Low level ama bütçe yetmeyenler için ufakta şansa bağlı doyurabilir alan kişiyi bozuk gelme problem yaşatma olabilir yorumlar onu gösteriyor
Girip girip çıkıyorum uygulamaya birsey almıyorum. Benden birsey al diye bedava ürün bile veriyor Temu. Sanırım o yüzden. Bu hesapla hiç bir ürün almadım.Tuş atamasını nasıl yapacağız program ile mi yoksa oyun içinden mi