Neler Yeni

Fiyat düşüşleri devam eder mi ?

EGOKING

80+
Ekran kartlarında bildiğim kadarıyla bi düşüş söz konusu bu hala devam edecek mi ? Ayrıca ne gariptir ki ekran kartları düşüşte olduğu sırada monitör fiyatları daha da yükselmeye başladı bu yükseliş devam eder mi yoksa düşer mi bunların cevabını kimse net bir şekilde veremez ben sadece çok az takip edebildiğim için bilen arkadaşlara danışmak istedim

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
eder diye düşünüyorum 1-2 aydır ediyor

Reach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mahmut Kan
Etherium 2.0 çıkana kadar eder gibi çıktıktan sonrasını kestirmek pek mümkün değil

KnightDavion

80+ Bronze
Genel kanıya göre artık ekstrem bir durum olmazsa ki yüksek ihtimal olarak beklemiyorlar, ekran kartı kıtlığı olmayacak eskisi gibi, yeni kartlar piyasaya sürülecek ve fiyat düşüşleri devam edecek. Fiyatlar düşer, ama dolar kuru tamamen apayrı bir konu. Ama aylık her ay düzenli %5 düşse fiyatlar örnek olarak, bunu beklemeye değer mi? Zaman daha önemli. Her şey vaktinde güzel.

EGOKING

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel kanıya göre artık ekstrem bir durum olmazsa ki yüksek ihtimal olarak beklemiyorlar, ekran kartı kıtlığı olmayacak eskisi gibi, yeni kartlar piyasaya sürülecek ve fiyat düşüşleri devam edecek. Fiyatlar düşer, ama dolar kuru tamamen apayrı bir konu. Ama aylık her ay düzenli %5 düşse fiyatlar örnek olarak, bunu beklemeye değer mi? Zaman daha önemli. Her şey vaktinde güzel.
sistem toplamak ne kadar mantıklı şu an

KnightDavion

80+ Bronze

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
eder diye düşünüyorum 1-2 aydır ediyor
Ekran kartlarında bildiğim kadarıyla bi düşüş söz konusu bu hala devam edecek mi ? Ayrıca ne gariptir ki ekran kartları düşüşte olduğu sırada monitör fiyatları daha da yükselmeye başladı bu yükseliş devam eder mi yoksa düşer mi bunların cevabını kimse net bir şekilde veremez ben sadece çok az takip edebildiğim için bilen arkadaşlara danışmak istedim
hocam tr de durum farklı adamlar hangi evrende yaşıyosa geçen yıl bu ay satılan kart bu yıldan daha ucuz yani bi pahalanma söz konusu dünyada ciddi düşüşler varken tr de farklı bir evren olduğu için gerçek olmuyor

Top Bottom