Neler Yeni

Fiyat farkı normal mi ve satıcı güvenilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson

TİTAN.

80+ Platinum
Bence bunu alma ya arkadaşın dediğini al ki gayet güzel yada bunu al

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
o kadar para veriyorsun kurumsal bir satıcıdan almanı öneririm. Ayrıca Asus laptop ve monster alma ne alırsan al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar
o kadar para veriyorsun kurumsal bir satıcıdan almanı öneririm. Ayrıca Asus laptop ve monster alma ne alırsan al.
Asus Rog Strix şu an piyasada alabileceğin en iyi laptop kardeşim, monsterla niye aynı cümlede kullanıyorsun? Bak ben de kullanmak zorunda kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bunu alma ya arkadaşın dediğini al ki gayet güzel yada bunu al
aynı laptopu attın benim linkte paylaştığımla
teknosadan alırsanız bir şey olucanı dusnmuyorum ama laptop alıyorsanız https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...13700hx-rtx4070-8gb-16gb-1tb-17-3inc-w11.html bide buna bakabilirsiniz
buda vardı aklımda ama asus rogstrixte karar kıldım görünüş olarak donanım olarakta yakınlar zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

monster tamam her kasası kaliteli değim ama rog strix orta segment laptopu değil mi asusun jarrod's techin bile videosu var bu laptop hakkında okadar kötü olacağını zannetmiyorum.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Asus Rog Strix şu an piyasada alabileceğin en iyi laptop kardeşim, monsterla niye aynı cümlede kullanıyorsun? Bak ben de kullanmak zorunda kaldım.
Asus TR bana yaptığı yamuktan sonra beleş verse kullanmam ekrakları yığmayayım buraya :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
işte fiyat farkı işkillendirdi yoksa direk alacağım teknosadan aynı satıcı ürünü hepsiburada da 59küsura koymuş.

ne sorun yaşadınız.
aga geçen sene 20k tuf mi laptop aldım arkadaşıma hediye adam tuzla piyade okulunda dizi izlemek için kullanıyor. 3. hafta laptop açılmıyor servise gidiyor anakarttan tut işlemci gpu her şey yanmış. Bunun 2 ay raporunu çıkartamadı servis. Sonra bana düşük model kitlemeye çalıştılar falan. Leş gibi bir firma 6 ay bunlarla uğraştım heyete gittim mahkemeye gittim. okulevladları bana 6 ay sonunda fiyatını verelim diyorlar laptop olmuş 28k bana 20k vermeye çalşıyorum bende mahkemeye verdim falan. Ben asus laptop'a bişey demiyorum asus tr sizi zuberlemeye çalışan bir yer oraya düşeni öpüyorlar bi sıkıntı çıkarsa uğraşırsınız haberınız olsun. Laptop güzeldi ama yapcak bişi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Faruk Acar

murat eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
murat eren dikmener
aynı laptopu attın benim linkte paylaştığımla

buda vardı aklımda ama asus rogstrixte karar kıldım görünüş olarak donanım olarakta yakınlar zaten

monster tamam her kasası kaliteli değim ama rog strix orta segment laptopu değil mi asusun jarrod's techin bile videosu var bu laptop hakkında okadar kötü olacağını zannetmiyorum.
hocam atığım laptopbun işlemcisi ve ekranıı da iyi 2k

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Top Bottom