Neler Yeni

Fiyat performans sandalye tavsiyesi

Bertuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bertuğ Tosun
Bütçe
300
Sitelerde gezerken şöyle bir sandalye buldum ahanda bu, ancak yorumlara baktığım zaman bir kısmın bu sandalyeyi hiç sevmediğini bir kısmında bu sandalyeyi sevdiğini gördüm. Sizce nasıl? Dolar düşecek şunu alırsan daha iyi olur demeniz hiç bir şey ifade etmeyecek gibi. Biliyorsunuz dolar düşse bile çoğu ürünün fiyatı hiç düşmüyor.

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Sitelerde gezerken şöyle bir sandalye buldum ahanda bu, ancak yorumlara baktığım zaman bir kısmın bu sandalyeyi hiç sevmediğini bir kısmında bu sandalyeyi sevdiğini gördüm. Sizce nasıl? Dolar düşecek şunu alırsan daha iyi olur demeniz hiç bir şey ifade etmeyecek gibi. Biliyorsunuz dolar düşse bile çoğu ürünün fiyatı hiç düşmüyor.
Bu bütçelerde ben de arıyorum. Bu bütçede kalitelisi yok ama idarelik bir şeyler olabilir belki.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
F/p canavarı cidden rahat geriye yaslansan bile kırılmıyor

Ekler

• SAVE_20210413_174237.jpg
    SAVE_20210413_174237.jpg
    23.5 KB · Hit: 38

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Zaten bundan var.
Kanka ben mutfak sandalyesi kullanıyorum içindeki demiri geriye büküldü bir sandalye çöp oldu şimdi ikinciyi eskitiyorum bu da kırılsın dayak yicem

Bertuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bertuğ Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ben mutfak sandalyesi kullanıyorum içindeki demiri geriye büküldü bir sandalye çöp oldu şimdi ikinciyi eskitiyorum bu da kırılsın dayak yicem
Benimkide öyleydi o yüzden arıyorum :D

Top Bottom