Neler Yeni

Yardım Fiyatlari bunların neden böyle yada alınır mı?

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Şimdi motospeed klavyelere önce bakmıştım bir kişi yazmıştı 286 liktan gümrük vergisi alınmamış die böle gozukio dedi dierindede Türkiye yazio tr dizilim yapmışlar motospeedjn 286 lik olanını alsam gumrukten gelince kapıda vergi keserlermi yani ekstra para B1 Türkçe ins anlamışsınızdır tel duzeltio ara sira ondan

Ekler

• Screenshot_20210324-170052.png
    Screenshot_20210324-170052.png
    634.9 KB · Hit: 77
  • Screenshot_20210324-170033.png
    Screenshot_20210324-170033.png
    537.3 KB · Hit: 79
  • Screenshot_20210324-170004.png
    Screenshot_20210324-170004.png
    868.9 KB · Hit: 76

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Sona parantezi neden koydun ? Merak ettim. Dil kurallarına uyalım.
Yasin aa Türkçe dil kurallarimiza dikkat edelim kardeşim isminde iki tane nn görüyorum oldumu ama? Xjshhshzhsgzy
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasin aa Türkçe dil kurallarimiza dikkat edelim kardeşim isminde iki tane nn görüyorum oldumu ama? Xjshhshzhsgzy
Bu konunun sonunu hiç hayırlı görmüyorum Xjhxgxgsgx

Favzelake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kerems
Benimde yaptığım ironi gayet açık. Siz de anlamak istiyorsanız şöyle yapın. Yazdığım yazıyı bir kağıda yazın. Her gün 1 kilogram ceviz yiyin. Her günün sonunda bir kere okuyun.
Öncelikle, ironi nasıl yapılır onu öğrenmelisin, bundan ziyade ironiyi yapamıyorsun, yapmayı bilmiyorsun. Veya yaptın da ben anlamadıysam hiç komik bir ironi değildir. Veya kime ironi yapman gerektiğini seçmelisin.

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Öncelikle, ironi nasıl yapılır onu öğrenmelisin, bundan ziyade ironiyi yapamıyorsun, yapmayı bilmiyorsun. Veya yaptın da ben anlamadıysam hiç komik bir ironi değildir. Veya kime ironi yapman gerektiğini seçmelisin.
Bugün bir konu topluca nasıl içine edilir adlı programın burda sonuna gelmiş... REKLAMLAR PİYASA ÇOK KOTU bulunmaktayız Kappa ne demek olduğunu bile bilmeyen ben bu şaheser yazıyı buraya birskirim

Bugün bir konu topluca nasıl içine edilir adlı programın burda sonuna gelmiş... REKLAMLAR PİYASA ÇOK KOTU bulunmaktayız Kappa ne demek olduğunu bile bilmeyen ben bu şaheser yazıyı buraya birskirim

Roche

80+ Bronze
Haklısınız. Kendini çok beğenmiş ama beğenebileceği hiç bir özelliği (beyni dahi) olmayan birine ironi yapılmaz. Bu da bana ders olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Altan Geçer
Beyler, bayanlar konu niye buraya geldi ? Arkadaşın Türkçesi kötü zaten ve özür de dilemiş. Asıl cevabı verseniz, gümrükten geçerken ekstra ücret yansıtılıyor mu ?

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Şimdi motospeed klavyelere önce bakmıştım bir kişi yazmıştı 286 liktan gümrük vergisi alınmamış die böle gozukio dedi dierindede Türkiye yazio tr dizilim yapmışlar motospeedjn 286 lik olanını alsam gumrukten gelince kapıda vergi keserlermi yani ekstra para B1 Türkçe ins anlamışsınızdır tel duzeltio ara sira ondan
sorun çıkmıyor sepette ödediğin kadar vergi artı vergi veya ücret gelmiyor (anladık b1 türkçeyi)

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
sorun çıkmıyor sepette ödediğin kadar vergi artı vergi veya ücret gelmiyor (anladık b1 türkçeyi)
Olay B1 Türkçe deil hızlı yazdığım için öle oldu ve konuyu açarken eğlencesine B1 Türkçe yazdık anca gömün ha :D

Beyler, bayanlar konu niye buraya geldi ? Arkadaşın Türkçesi kötü zaten ve özür de dilemiş. Asıl cevabı verseniz, gümrükten geçerken ekstra ücret yansıtılıyor mu ?
Olay B1 Türkçe deil hızlı yazdığım için öle oldu ve konuyu açarken eğlencesine B1 Türkçe yazdık anca gömün ha :D ben olayın ilk başta buraya geleceğini anlamıştım

Favzelake

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kerems
Agresif tavır ve uygunsuz dil
Haklısınız. Kendini çok beğenmiş ama beğenebileceği hiç bir özelliği (beyni dahi) olmayan birine ironi yapılmaz. Bu da bana ders olsun.
İroniyi yapamayınca kudurdunuz sanırım :( sizi de anlıyorum. Hiç bir espri yeteneği olmayan vasıfsız bir insansınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,649
Üyeler
161,727
Son üye
novCell
Top Bottom