Neler Yeni

Flash Bellek Disk Yazma Korumalı Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
arkadaşlar ben pc den flash a 19 gb lik video/fotoğraf yüklemesi yapıyordum ancak yükleme esnasında 100b ile yüklüyor ve yaklaşık 1 gün yazıyor neden bu kadar uzun sürüyor iptal edip baştan denedim 3 4 saatin ardından %60 olunca hata verdi ve iptal oldu daha sonra biçimlendirme yapacaktım ve bu hatayı aldım nasıl düzeltebilirim youtube da bunla ilgili birkaç çözüm videolarını izleyip denedim ama olmadı nasıl düzelticem bunu flash ın markası hi level smart 64 gb çift taraflı olandan

Ekler

• 1686574812621.png
    1686574812621.png
    31.6 KB · Hit: 35

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
İbrâhim Halil
Muhtemelen flash disk bozulduğu/hasar aldığı için kendini korumaya almış. Bende de 1 tane hafıza kartı var fotoğraf makinesinde kullanıyordum birden bire korumalı moda geçti. İçindeki dosyaları pc ye aktarabiliyorum ama yeni dosya yazamıyorum yada silme/format yapmama izin vermiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,728
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Genellikle bozulduğu zaman bu uyarıyı veriyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle bozulduğu zaman bu uyarıyı veriyor :(
tüh ya neyse teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen flash disk bozulduğu/hasar aldığı için kendini korumaya almış. Bende de 1 tane hafıza kartı var fotoğraf makinesinde kullanıyordum birden bire korumalı moda geçti. İçindeki dosyaları pc ye aktarabiliyorum ama yeni dosya yazamıyorum yada silme/format yapmama izin vermiyor.
aslında hasar falan görmedi masanın üstünde yıllardır bekliyordu anlamadim gitti teşekkürler yinede

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Selim
arkadaşlar ben pc den flash a 19 gb lik video/fotoğraf yüklemesi yapıyordum ancak yükleme esnasında 100b ile yüklüyor ve yaklaşık 1 gün yazıyor neden bu kadar uzun sürüyor iptal edip baştan denedim 3 4 saatin ardından %60 olunca hata verdi ve iptal oldu daha sonra biçimlendirme yapacaktım ve bu hatayı aldım nasıl düzeltebilirim youtube da bunla ilgili birkaç çözüm videolarını izleyip denedim ama olmadı nasıl düzelticem bunu flash ın markası hi level smart 64 gb çift taraflı olandan
Telefona takip biçimlendir genelde çözer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
Telefona takip biçimlendir genelde çözer.
sürücü bozuk düzeltmek için tıklayın hatası verdi bildirime hiçbir şekilde tıklayamadım neyse boşver a101 malı zaten çok eskiden almıştım daha kaliteli alcam

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Selim
sürücü bozuk düzeltmek için tıklayın hatası verdi bildirime hiçbir şekilde tıklayamadım neyse boşver a101 malı zaten çok eskiden almıştım daha kaliteli alcam
Ayarlarda depolamada görünür oradan seçip biçimlendirmeyi dene belki düzelir en kotu format usbsi olarak kullanırsın kenarda dursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
Ayarlarda depolamada görünür oradan seçip biçimlendirmeyi dene belki düzelir en kotu format usbsi olarak kullanırsın kenarda dursun.
denedim olmadı ama format flashi yapabilirim

Top Bottom