Neler Yeni

Flat (Düz Ekran) Monitör Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Melih Baha
Bütçe
2000
144hz monitör almak istiyorum fakat kriterlerim pek şimdiki zamana uymuyor :D Flat ekran ve 144hz 1ms, mümkünse pivot özelliği, ayrıca en çok önemli olan BenQ gibi kare ayaklık. Diğer ayaklar mouse'um çarpıyor. Görseldeki gibi fakat BenQ kadar pahalı olmasın mümkünse :) Almak istediğim monitör görseldeki XL2411K fakat çok araştırdım ve iyi yanlarına karşı kötü yanlarıda fazla. Çok kararsız kaldım TN panel konusunda. Zaten o yüzden bu konuyu açıyorum. Kriterlerime uygun bildiğiniz monitör modelleri varsa yazarsanız sevinirm :)

Ekler

• m_benq-zowie-xl2411k-1.jpg
    m_benq-zowie-xl2411k-1.jpg
    18.5 KB · Hit: 52

Rulep

80+ Gold

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
1MS GTG ve IPS panele sahip. Pivot özelliği bulunuyor. Eğer ayak şart değilse 1ms gtg ve ıps panel özelliklerii bir monitörde bulmak çok zor

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Monitöre baktım gayet güzel. Şuan BenQ XL2411K ve Viewsonic XG2405 arasında kaldım. TN panel mi IPS mi en büyük tartışma.
TN panel bende düşünüyordum ama profesyonel olarak oynamadığım için oyunları IPS panel tercih ettim. Cidden büüyk rahatlık diyebilirim. Başka monitöre bakınca gözlerim bir garipsiyor. Renkler çok doğru IPS bence. :D

01adanalı

80+ Silver
TN panel bende düşünüyordum ama profesyonel olarak oynamadığım için oyunları IPS panel tercih ettim. Cidden büüyk rahatlık diyebilirim. Başka monitöre bakınca gözlerim bir garipsiyor. Renkler çok doğru IPS bence. :D
Sen de mi Xg2405 kullanıyorsun gerçekten çok güzel bir monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:

144hz monitör almak istiyorum fakat kriterlerim pek şimdiki zamana uymuyor :D Flat ekran ve 144hz 1ms, mümkünse pivot özelliği, ayrıca en çok önemli olan BenQ gibi kare ayaklık. Diğer ayaklar mouse'um çarpıyor. Görseldeki gibi fakat BenQ kadar pahalı olmasın mümkünse :) Almak istediğim monitör görseldeki XL2411K fakat çok araştırdım ve iyi yanlarına karşı kötü yanlarıda fazla. Çok kararsız kaldım TN panel konusunda. Zaten o yüzden bu konuyu açıyorum. Kriterlerime uygun bildiğiniz monitör modelleri varsa yazarsanız sevinirm :)
Bence XG2405 alabilirsin ama https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-24gn650-b.html bu çok daha iyi .

Top Bottom