Neler Yeni

Format atarken, hazırlanıyorsa bekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur
Format atarken hazırlanıyorda bekliyor pc son sistem 4090 ekran kartına kadar var windows on pro ile format atınca hazırlanıyor ekranına kadar geliyor ve orada 2 saat beklememe rağmen düzelmiyor windows 11 formati atmak istedim her şeyi tamamlandı fakat bilgisayar yeniden başlayınca mavi ekran hatası vermeye başladı şu an tekrar windows on format attım tekrardan hazırlanıyor orada bekliyor

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,765
İsim
Orkun
Format atarken hazırlanıyorda bekliyor pc son sistem 4090 ekran kartına kadar var windows on pro ile format atınca hazırlanıyor ekranına kadar geliyor ve orada 2 saat beklememe rağmen düzelmiyor windows 11 formati atmak istedim her şeyi tamamlandı fakat bilgisayar yeniden başlayınca mavi ekran hatası vermeye başladı şu an tekrar windows on format attım tekrardan hazırlanıyor orada bekliyor
Belli ki bir şeyleri yanlış yapıyorsun.
Windows 11 USB'si ile tekrardan format ekranına gir.
Yükselt ve Özel seçeneklerinden Özel i seç.
Burası önemli: Eğer bilgisayarında 1 tane SSD varsa o ekrandaki bütün seçenekleri tek tek tıklayıp aşağıdan sile basarak sil.
Eğer 1 den fazla ise içinde veri yoksa yine hepsini sil, hangisine Windows kuracaksan ona tıklayıp yeni de, 3 ayrı kısım oluşturacak, boş boyutu yüksek olan otomatik seçili gelir zaten, aşağıdan ileri deyip kurulumu başlat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birden fazla SSD varsa da kurulum bittikten sonra Bilgisayar'a sağ tık yapıp yönet dedikten sonra Disk Yönetimine girip oradan diğer diskini kullanıma açabilirsin.

Top Bottom