biosu kontrol ettim bi sorun yoktu. aynı şekilde tekrar temiz bi usb ile format attım gene aynı durumFormat öncesi bios ayarı yaptıysanız format sonrası bios sıfırlanıyor. Belki RAM profili ayarlamadığınız ve bir kaç bios ayarı yapmadığınız için olabilir ama bu da aşırı bi fark oluşturmaz yine. Bide bilgisayarı sıfırlama olarak yapmadınız usb ile temiz format attınız değil mi?
öyle bir şey yok format atıyorum düzenli bios ayarım bios update yapana kadar hep aynı kalıyor belki başka üreticide farklı çalışıyordur ama ben msi ve asus marka anakartlarda böyle bir şey görmedimFormat öncesi bios ayarı yaptıysanız format sonrası bios sıfırlanıyor. Belki RAM profili ayarlamadığınız ve bir kaç bios ayarı yapmadığınız için olabilir ama bu da aşırı bi fark oluşturmaz yine. Bide bilgisayarı sıfırlama olarak yapmadınız usb ile temiz format attınız değil mi?
oyunlarda yavaşlama çok fark oldu hemde.Peki tam olarak nasıl bi yavaşlamadan bahsediyorsunuz? Belli bir programda oyunda vs mi yoksa genel olarak mı? Sistem özellikleriniz neler?
Bu gibi ayrıntıları söylerseniz konu hakkında yardım edebilecek kişiler varsa süreci hızlandırırsınız.
Gigabyte kullanıyorum daha önce ki formatlarda hep sıfırlandı. Aydınlattığın için teşekkür ederim.öyle bir şey yok format atıyorum düzenli bios ayarım bios update yapana kadar hep aynı kalıyor belki başka üreticide farklı çalışıyordur ama ben msi ve asus marka anakartlarda böyle bir şey görmedim
2 disk varsa belki yanlışlıkla sata diskine kurmuş olabilirmisin hdd varsa windowsu hdd ye kurunca çok ağırlaşıyor bi kontrol et