Driverler güncel ise kullanım ve ısı değerlerini paylaşın
Driverlari nasil guncellerikbilgisayarına göre performans çok anormal değil gibi fortnite a göre arkadşaında dediği gibi drivlerlar güncel değilse güncelleyin
Anormal degil mi bak intten istersen en az 150 fps fln aliyor lowdabilgisayarına göre performans çok anormal değil gibi fortnite a göre arkadşaında dediği gibi drivlerlar güncel değilse güncelleyin
Normal değerler. Hiçbir sorun yok.Rx5500 xt ryzen 5 1600 af ve 8gb 3200 mhz ram var fortnite da fps limiti sinirsiz ve destansi ayarlarda 80 40 arasi gidip geliyor low ayarlarda 80 90 arasinda gidip geliyor bunu nasil cozerim
Drop, oyunun optimizasyonu ile alakalı. Ama 8GB RAM biraz rahatsız edici hale getirir olayı. 16GB RAM 2070S - 2700X ile ben de drop yiyorum öküz gibi, maalesef oyun bozuk. Ayrıca o sistemle Performans (Alfa) ile destansıdan çok daha yüksek FPS'ler görebileceğiniz için bence onda oynayın, drop girince de 80'den 40'a düşeceğine, atıyorum 200'den 110'a düşer, gözünüze daha takılmamış şekilde gelir, rahatsız etmez.Rx5500 xt ryzen 5 1600 af ve 8gb 3200 mhz ram var fortnite da fps limiti sinirsiz ve destansi ayarlarda 80 40 arasi gidip geliyor low ayarlarda 80 90 arasinda gidip geliyor bunu nasil cozerim
Video da ki adam bomboş yerde yürüyüp duruyor havaya bakıyor fps yüksek görünüyor. Bir de çok yapılı oyuncu dolu olan bir yere gitsin de göreyim. Ayarları da epic teyken çok normal bu fps. Ayarların hepsini epic e alma. Keskinliği ve görüş uzaklığını destansı yapsan yeter.Nasil normal
Yeni gelen güncellemeyle grafikler ps5 grafiği oldu destansıda.Ayrıca RTX 2060 ile 100 120 fps arası alıyorum yani bir sorun yok gibi.Nasil normal