Evet gayet de güzelFortnite oynanır mı?
Yani oyun nasıl daha geniş bir açıdan bakacak olursak?
Old oyunculardanım , chapter 1 sezon 2 den beri oynuyordum chapter 2 sezon 7 da oyunu bıraktım , sistemim geldiğinde indireceğim arkadaşlar tekrar başla güzel felan diyor bilemedimFortnite oynanır mı?
Daha önce hiç oynamadınızmıYani oyun nasıl daha geniş bir açıdan bakacak olursak?
100 kişi mape atlıyon kimin buildi iyiyse kazanıyoduYani oyun nasıl daha geniş bir açıdan bakacak olursak?
pubg tarzı oyun seviyorsan ve aynı zamanda animasyon türü oyun seviyorsan kesinlikle oynamalısın.Fortnite oynanır mı?
Hala oynanır ama beni üzen şey yeni Map çöp. Sen bir de bak bakalım, beni DM’den bilgilendir beğendiysen beraber oynarızFortnite oynanır mı?
Hiç.Daha önce hiç oynamadınızmı
PUBG tarzı oyun sevmiyorum. Ama animasyon tarzını seviyorum. Zaten Hunt: Showdown oynuyorum battleroyal olarak.PUBG tarzı oyun seviyorsan ve aynı zamanda animasyon türü oyun seviyorsan kesinlikle oynamalısın.
Herkesin oynayabileceği bir oyun değildir Fortnite yetenek ister hocam bilginiz olsun alışmanız zor olacaktır ama keyifli eğlenceli oyunHiç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
PUBG tarzı oyun sevmiyorum. Ama animasyon tarzını seviyorum. Zaten Hunt: Showdown oynuyorum battleroyal olarak.
Arcade tarzı bir Battle Royale oyunu. Kapışma takımı gibi modları bence çok eğlenceli, normal modları da gayet iyi ama kapışma takımı ve arada gelip giden bazı modlar çok eğlenceli oluyorFortnite oynanır mı?
OynanırFortnite oynanır mı?