Neler Yeni

FORTNİTE TAYFA SİSTEMİ NASIL İŞLİYOR?

undnaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
undnaf undnafoğulları
Arkadaşlar merhaba. 80 tl bildiğiniz gibi fortnite tayfası ve skinler. 1000 vbuck falan veriyor. Arkadaşıma söyledim çok iyi işte falan diye kazıklıyoruz bildiğin adamları diye. Arkadaşım eğer 1 ay kullanıp yenilemez isen ceza mı alıyomuşum yoksa elimdikilere el mi koyuyormuş neymiş. Çok inanmadım ama benzeri bir sistem varsa söylerseniz çok iyi olur.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba. 80 tl bildiğiniz gibi fortnite tayfası ve skinler. 1000 vbuck falan veriyor. Arkadaşıma söyledim çok iyi işte falan diye kazıklıyoruz bildiğin adamları diye. Arkadaşım eğer 1 ay kullanıp yenilemez isen ceza mı alıyomuşum yoksa elimdikilere el mi koyuyormuş neymiş. Çok inanmadım ama benzeri bir sistem varsa söylerseniz çok iyi olur.
1 Ay alıp aboneliği devam ettirmezsen, savaş bileti dışındaki tüm biletler iptal oluyor.

undnaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
undnaf undnafoğulları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 Ay alıp aboneliği devam ettirmezsen, savaş bileti dışındaki tüm biletler iptal oluyor.
bir daha alamıyorum muyum yani?. Kaç ay devam ettirmem şart peki. Daha doğrusu iptal derken nasıl bir iptal. Çok bilmiyorum oyunuda

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
ceza yok hocam hatta sezonun bitimine doğru alırsanız diğer savaş biletini de verir lakin manuel olarak iptal etmeniz gerekiyor yani otomatik yeniliyor ödemeyi siz durdurmazsaniz

tayfa sistemi ilk çıktığından beri ara ara alıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz hocam

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bir daha alamıyorum muyum yani?. Kaç ay devam ettirmem şart peki. Daha doğrusu iptal derken nasıl bir iptal. Çok bilmiyorum oyunuda
Ya işte abonelik yenilemezsen savaş bileti dışındaki biletler geri ücretsiz versiyonuna dönüyor. İstediğin gibi iptal edebilirsiniz, ceza falan yok. Bende aynısı oldu geçen ay aldım bu ay yenilemediğim halde 1k vp ve savaş biletini bedavadan kaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,027,005
Üyeler
162,759
Son üye
utku0735