Neler Yeni

Forum kurallarını neden sertleştirmiyorsunuz?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Forum daha yeni bir forum kitlede o kadar geniş değil.
tabikide technopat kadar sert olmamalıyız.
yinede şu hesap açıp açıp trolleyenleri önce halledelim.
Yeni mi? O zaman şöyle diyim
Yeni olan bir forumda bu kadar toksit varken bundan 2 3 yıl sonrası.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
23.JPG

Bu mesaj mesela gereksiz mesaj. İnsan istediği gibi mesaja emoji bırakabiliyor. Gelip de bu mesajı yazmak ne saçmalık?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
.
Technopat kadar sert olsun demiyor kimse zaten fakat saçma sapan başlıklarla konu açan mı dersin dediğiniz gibi multi hesap açmak nasıl affedilebilir? Forumu ti'ye alıp dalga geçiyorum demektir. Öte yandan adam sırf bronz, gold olmak için binlerce mesaj yazmaya çalışıyor. Yardım için yazanlara lafım yok ama demek istediğim sırf rütbe almak için boş boş mesaj yazanlar çok fazla. Forumun net bir şekilde çeki düzene ihtiyacı olduğuna inanıyorum arkadaşlar gibi.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Technopat kadar sert olsun demiyor kimse zaten fakat saçma sapan başlıklarla konu açan mı dersin dediğiniz gibi multi hesap açmak nasıl affedilebilir? Forumu ti'ye alıp dalga geçiyorum demektir. Öte yandan adam sırf bronz, gold olmak için binlerce mesaj yazmaya çalışıyor. Yardım için yazanlara lafım yok ama demek istediğim sırf rütbe almak için boş boş mesaj yazanlar çok fazla. Forumun net bir şekilde çeki düzene ihtiyacı olduğuna inanıyorum arkadaşlar gibi.
@Nachi diss

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Technopat da kuralların abartı sertliğinden dolayı modların egosu fırlamış durumda :D mesela bu kötü bana göre. Aşırı esnek olunca da üyelerin özgüveni artıyor daha rahat davranıyorlar. Türkiye’de insanlar muhtemelen hapise girmeyeceğini bildiğinden rahat davranıyor birsürü suç işlese bile çok bi şey olmayacağını biliyor

ama genel olarak norveç , almanya gibi ülkelerde cezalar aşırı katı olduğu için insanlar çok medeni gözüküyor. Oranın insanlarının Türkiye’de yaşayanlardan daha medeni , bilgili olmasının nedeni kuralların katılığından zamanla adaptasyon olmuş artık herkes kurallara uyuyor. Türkiye de de o kadar sert kurallar gelse 50-60 yıl içinde halk zekileşir bana göre. Şimdi bu konunun forumlarla alakası ise şudur ; Donanım arşivi forum a o kadar sert kurallar gelince insanlar istemeden ciddileşicek ban yeme korkusundan :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Rapor sistemini sadece süs için koyan bir firma. Adam gibi rapor sistemi olsaydı oyuncu kalmazdı LOL de
Peki sadece şunu sormak istiyorum, Riot'un kötü çalışan yapay zeka temelli rapor sistemi ile forumun rapor sisteminin ne alakası var.
Komik, cidden komik :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,235
Üyeler
161,004
Son üye
Maness58